Απολογισμός 2023 – Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία!

27/12/2023

Το δικό μας 2023

Το 2023 ήταν γεμάτο προκλήσεις, όπου οι επιχειρήσεις και οι αυτοαπασχολούμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις εμπορικές και οικονομικές δυσκολίες που προέκυψαν από την τεράστια αύξηση τιμών σε όλους τους κλάδους της καθημερινότητας και επιχειρηματικότητας.

 

Καλές γιορτές από την ομάδα της Oxygen

22/12/2023Η ομάδα της Oxygen σας εύχεται καλές γιορτές με αγάπη, υγεία, επιτυχίες & αισιοδοξία!

Topgrading Workshop με τη συμμετοχή της Oxygen

21/12/2023Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 διοργανώθηκε ένα τρίωρο workshop στο Ηράκλειο Κρήτης, με τίτλο “The right people, doing the right things, right”.

Αναβάθμιση εφαρμογής v1.99.5

03/12/2023

H νέα αναβάθμιση του Oxygen Pelatologio v1.99.5, που φέρνει μια σειρά από σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες στην εμπειρία σας είναι διαθέσιμη.

Η παρουσία της Oxygen στο Innodays 2023

28/11/2023Η Oxygen, συμμετείχε στο Innodays 2023, στις 24 - 26 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης. 

Νέο: Χρέωση καρτών με Apple & Google Pay στα Oxygen Payments

17/11/2023

Πραγματοποιείστε τις συναλλαγές σας μέσω των Oxygen Payments, επιτρέποντας στους πελάτες σας να πληρώνουν με ApplePay ή GooglePay

Η Oxygen συμμετέχει στο Innodays 2023 - Ημέρες Καινοτομίας

14/11/2023Η Oxygen συμμετέχει στο μεγαλύτερο τριήμερο καινοτομίας της Κρήτης, το Innodays, στις 24 - 26 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

Δήλωση των 𝘖𝘹𝘺𝘨𝘦𝘯 𝘗𝘢𝘺𝘮𝘦𝘯𝘵𝘴 στο μητρώο POS

27/10/2023

Όσοι χρησιμοποιείτε τα Oxygen Payments για την online χρέωση καρτών, δεν χρειάζεται να το δηλώσετε σαν τερματικό στο μητρώο POS.

Η Oxygen στην έκθεση eCommerce & Digital Marketing 2023

25/09/2023Η Oxygen, μέρος του expo eCommerce & Digital Marketing στο Ζάππειο Μέγαρο στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Oxygen μέρος της εορταστικής εκδήλωσης για τα 30 χρόνια λειτουργίας του ΕΤΕΠ Κρήτης

19/09/2023

Εορταστική εκδήλωση ΕΤΕΠ για τα 30 χρόνια λειτουργίας

Η Oxygen παρευρέθηκε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στην εκδήλωση του ΕΤΕΠ για τα 30 χρόνια λειτουργίας του.

Αναβάθμιση εφαρμογής v1.99

11/09/2023

Αναβάθμιση εφαρμογής Oxygen Pelatologio v1.99

 

Η εξέλιξη της εφαρμογής και των υπηρεσιών μας συνεχίζεται και ανταποκρινόμαστε στα σχόλια, στις προτάσεις και στις ανάγκες σας. H νέα αναβάθμιση του Oxygen Pelatologio v1.99, που φέρνει μια σειρά από σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες στην εμπειρία σας είναι διαθέσιμη.

Open Links: Πληρωθείτε έξυπνα, εισπράξτε γρήγορα!

30/08/2023

Δεχτείτε πληρωμές εύκολα & γρήγορα με τα Open Links από την Oxygen!

Η Oxygen συμμετέχει στην έκθεση eCommerce & Digital Marketing 2023

01/08/2023Η Oxygen συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση eCommerce & Digital Marketing στην Ελλάδα 2023, στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Oxygen affiliate μέλος του STAMA Greece

07/07/2023

Oxygen affiliate μέλος του STAMA Greece

Η νέα συνεργασία της Oxygen με τον ΣΤΑΜΑ (Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων) έχει ως στόχο την διευκόλυνση και την καλύτερη οργάνωση των πελατών μας. 

Η Oxygen μέλος του GR.EC.A (Greek e-Commerce Association)

03/07/2023Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώσουμε πως η ομάδα της Oxygen αποτελεί πλέον ενεργό μέλος του GR.EC.A (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου).

Η Oxygen μέλος του Elevate Greece

29/06/2023Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Oxygen αποτελεί πλέον μέλος του Elevate Greece, ψηφιακή πύλη για νεοφυείς επιχειρήσεις.

Oxygen Pelatologio: «Χρυσό» στα Cloud Computing Awards 2023

19/06/2023

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως η Oxygen απέσπασε τέσσερα σημαντικά βραβεία στα Cloud Computing Awards 2023, στον τομέα της cloud τεχνολογίας και των υπηρεσιών πληροφορικής. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν ένδειξη της αφοσίωσής μας στην καινοτομία και στην παροχή προηγμένων λύσεων στους πελάτες μας.

Αναβάθμιση εφαρμογής v1.98.5

24/05/2023

Η εξέλιξη της εφαρμογής και των υπηρεσιών μας δεν σταματά. Ακούμε τα σχόλια σας, τις προτάσεις και τις ανάγκες σας και από σήμερα είναι διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση της εφαρμογής η οποία προσθέτει επιπλέον λειτουργικότητα στην εφαρμογή και αναβαθμίζει τις υπάρχουσες λειτουργίες...

Νέο Προϊόν - Διαχείριση προσωπικού με το OxygenHR

01/05/2023

Νέο προϊόν με την υπογραφή της Oxygen.

Μια νέα λύση διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τους υπαλλήλους τους με ευκολία και αποτελεσματικότητα. 

Το OxygenHR διαθέτει δυνατότητες ώστε να καλύψει όλα τα αιτήματα μιας Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας συμμορφωμένη με τους κανονισμούς του myErgani. Έτσι, οι εργοδότες έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες τους, όπως ημερομηνίες και υπόλοιπα αδειών, check in / check out, απουσίες, αιτήματα των εργαζομένων και άλλων στοιχείων που σχετίζονται με την εργασία τους.

Σκοπός είναι να καλύψουμε τις απαιτήσεις του ΕΡΓΑΝΗ για τη Ψηφιακή Κάρτα Εργαζομένου και να δώσουμε μια αποτελεσματική λύση στις επιχειρήσεις για να οργανώσουν το προσωπικό τους.

Μάθετε περισσότερα και δείτε πως μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το OxygenHR εδώ: www.pelatologio.gr/oxygen_hr.php

Ευχές από όλους τους ανθρώπους της Oxygen!

12/04/2023

Οι άνθρωποι της Oxygen, ευχόμαστε καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, γεμάτα χαρά, αγάπη και αισιοδοξία.

Ελπίζουμε να περάσετε αυτές τις ημέρες με τους αγαπημένους σας και να απολαύσετε την παρέα τους, αλλά και την ηρεμία και ανανέωση που μας προσφέρει η εορτή αυτή.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία και ευτυχία!

Τέσσερις ημέρες σε όλη την Κρήτη - Oxygen x Hosthub x Tourmie meetup

07/04/2023

 

Την προηγούμενη εβδομάδα, βρεθήκαμε σε ένα τετραήμερο με συναντήσεις σε όλη την Κρήτη για Έλληνες οικοδεσπότες σε συνεργασία με την Hosthub και την Tourmie!

Επισκεφθήκαμε τον Άγιο Νικόλαο, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά και είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με οικοδεσπότες του νησιού και να προτείνουμε συμβουλές που μπορούν να βελτριώσουν τόσο τη δική τους εμπειρία για την έναρξη της σεζόν όσο και των guests με λύσεις που προτείναμε.

Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν στα events!

Oxygen x HostHub x Tourmie Συναντήσεις σε όλη την Κρήτη

21/03/2023

”Πώς να αυξήσουμε κρατήσεις και έσοδα, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα”

Η Oxygen μαζί με την HostHub, και την Tourmie, σας προσκαλούμε στις συναντήσεις που διοργανώνουμε σε όλη την Κρήτη. Από 28-31 Μαρτίου 2023, κλείνουμε ραντεβού σον Άγιο Νικόλαο, στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο και στα Χανιά!

 

Αναβάθμιση εφαρμογής v1.98

02/03/2023

Από σήμερα, κυκλοφόρησε μια αναβάθμιση εφαρμογής που περιλαμβάνει νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, με βάση τα σχόλιά σας και τις ανάγκες που προκύπτουν. Εμείς σαν Oxygen, ενημερώνουμε πάντα την εφαρμογή για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χωρίς επιπλέον χρέωση. Η ομάδα μας εργάζεται για να κάνει την υπηρεσία μας καλύτερη και ευκολότερη στη χρήση. Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα αιτήματα και τις προτάσεις σας, ώστε να μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία για εσάς.

Δωρεάν Webinar με την Hosthub με θέμα την αυτόματη καταχώριση κρατήσεων στην ΑΑΔΕ

20/02/2023

Σας προσκαλούμε στο Δωρεάν Webinar σε συνεργασία με την Hosthub, τη No#1 Channel Manager & PMS βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα.

Στο webinar θα παρουσιάσουμε αναλυτικά:

  •  Aυτόματη καταχώριση κρατήσεων στο μητρώο της ΑΑΔΕ
  •  Αυτόματη έκδοση τιμολογίων
  •  Αυτόματη σύνδεση με τη myData της ΑΑΔΕ

Θα μιλήσει ο συνιδρυτής και CEO της HostHub Αλέξανδρος Καραβίτης και π συνιδρυτής & CEO της Oxygen, Βαγγέλης Γράσσος.

📆 Πέμπτη 23/02/2022, στις 18:00

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή εδώ 🌐app.livewebinar.com/832-963-795/x/vou9CoHZ

Oxygen Pelatologio + Venture Garden Ηράκλειο

16/02/2023

"Helping People Grow Ideas"

Το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα που στηρίζει την επιχειρηματικότητα Venture Garden σε συνεργασία με το Bizrupt είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την υποστήριξη επιχειρηματιών, startups και όσων έχουν μια επιχειρηματική ιδέα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους με όραμα και αφοσίωση, που φιλοδοξούν να ενταχθούν στο επιχειρηματικό οικοσύστημα ή να εξελίξουν την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή τους. Έτσι, μας ζητήθηκε να κάνουμε μια παρουσίαση για την ιστορία της Oxygen, πως ξεκινήσαμε και τι κίνητρο είχαμε να εξελιχθούμε και να φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

Στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου συναντάμε αρκετές οικογενειακές επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη από ψηφιακό μετασχηματισμό, τεχνολογικές εταιρείες που επιδιώκουν την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών/προϊόντων, αλλά και πολλούς εν δυνάμει επιχειρηματίες που χρειάζονται υποστήριξη στα πρώτα τους βήματα.

Ασπαζόμαστε το μότο του VentureGarden "Helping People Grow Ideas" καθώς είναι στη φιλοσοφία μας βοηθάμε νέους στο ξεκίνημα τους ή επιχειρήσεις που χρειάζονται ψηφιακή αναβάθμιση και προσφέρουμε στους αποφοίτους του προγράμματος, δωρεάν ετήσιο πακέτο του ολοκληρωμένου συστήματος οργάνωσης επιχειρηματικής καθημερινότητας, διαχείρισης εσόδων/εξόδων και ηλεκτρονικής τιμολόγησης Oxygen Pelatologio

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να βοηθάμε όπως μπορούμε και ευχόμαστε τα καλύτερα σε κάθε απόφοιτο.

Το Oxygen Pelatologio μέλος του ΣΕΒ

14/02/2023

Είμαστε περήφανοι που γίναμε μέλος του ΣΕΒ (Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών) και η συμμετοχή μας σε αυτήν την ομάδα επιτυχημένων επιχειρήσεων σημαίνει ότι δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μια οικονομικά ισχυρή και κοινωνικά δίκαιη Ελλάδα.

Get Hired Live 2023 - Ηράκλειο 10 & 11 Φεβρουαρίου

02/02/2023

Στις 10 & 11 Φεβρουαρίου η εταιρία μας θα συμμετάσχει στο Get Hired Live, ένα event εύρεσης εργασίας στο Ηράκλειο Κρήτης όπου κόσμος που θα ήθελε να εργαστεί μαζί μας, θα έχει την ευκαιρία να συζητήσουμε από κοντά. Θα βρισκόμαστε και φέτος εκεί, έτοιμοι να μεγαλώσουμε την ομάδα μας και να γνωρίσουμε νέο, φιλόδοξο κόσμο! 

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι 05/02 εδώ >> https://lnkd.in/diFd6Uzu 

 

Βρες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας εδώ 

Μας εμπιστεύονται: