Oxygen x HostHub x Tourmie Συναντήσεις σε όλη την Κρήτη

21/03/2023

”Πώς να αυξήσουμε κρατήσεις και έσοδα, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα”

Η Oxygen μαζί με την HostHub, και την Tourmie, σας προσκαλούμε στις συναντήσεις που διοργανώνουμε σε όλη την Κρήτη. Από 28-31 Μαρτίου 2023, κλείνουμε ραντεβού σον Άγιο Νικόλαο, στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο και στα Χανιά!

 

Αναβάθμιση εφαρμογής v1.98

02/03/2023

Από σήμερα, κυκλοφόρησε μια αναβάθμιση εφαρμογής που περιλαμβάνει νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, με βάση τα σχόλιά σας και τις ανάγκες που προκύπτουν. Εμείς σαν Oxygen, ενημερώνουμε πάντα την εφαρμογή για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χωρίς επιπλέον χρέωση. Η ομάδα μας εργάζεται για να κάνει την υπηρεσία μας καλύτερη και ευκολότερη στη χρήση. Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα αιτήματα και τις προτάσεις σας, ώστε να μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία για εσάς.

Δωρεάν Webinar με την Hosthub με θέμα την αυτόματη καταχώριση κρατήσεων στην ΑΑΔΕ

20/02/2023

Σας προσκαλούμε στο Δωρεάν Webinar σε συνεργασία με την Hosthub, τη No#1 Channel Manager & PMS βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα.

Στο webinar θα παρουσιάσουμε αναλυτικά:

  •  Aυτόματη καταχώριση κρατήσεων στο μητρώο της ΑΑΔΕ
  •  Αυτόματη έκδοση τιμολογίων
  •  Αυτόματη σύνδεση με τη myData της ΑΑΔΕ

Θα μιλήσει ο συνιδρυτής και CEO της HostHub Αλέξανδρος Καραβίτης και π συνιδρυτής & CEO της Oxygen, Βαγγέλης Γράσσος.

📆 Πέμπτη 23/02/2022, στις 18:00

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή εδώ 🌐app.livewebinar.com/832-963-795/x/vou9CoHZ

Oxygen Pelatologio + Venture Garden Ηράκλειο

16/02/2023

"Helping People Grow Ideas"

Το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα που στηρίζει την επιχειρηματικότητα Venture Garden σε συνεργασία με το Bizrupt είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την υποστήριξη επιχειρηματιών, startups και όσων έχουν μια επιχειρηματική ιδέα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους με όραμα και αφοσίωση, που φιλοδοξούν να ενταχθούν στο επιχειρηματικό οικοσύστημα ή να εξελίξουν την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή τους. Έτσι, μας ζητήθηκε να κάνουμε μια παρουσίαση για την ιστορία της Oxygen, πως ξεκινήσαμε και τι κίνητρο είχαμε να εξελιχθούμε και να φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

Στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου συναντάμε αρκετές οικογενειακές επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη από ψηφιακό μετασχηματισμό, τεχνολογικές εταιρείες που επιδιώκουν την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών/προϊόντων, αλλά και πολλούς εν δυνάμει επιχειρηματίες που χρειάζονται υποστήριξη στα πρώτα τους βήματα.

Ασπαζόμαστε το μότο του VentureGarden "Helping People Grow Ideas" καθώς είναι στη φιλοσοφία μας βοηθάμε νέους στο ξεκίνημα τους ή επιχειρήσεις που χρειάζονται ψηφιακή αναβάθμιση και προσφέρουμε στους αποφοίτους του προγράμματος, δωρεάν ετήσιο πακέτο του ολοκληρωμένου συστήματος οργάνωσης επιχειρηματικής καθημερινότητας, διαχείρισης εσόδων/εξόδων και ηλεκτρονικής τιμολόγησης Oxygen Pelatologio

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να βοηθάμε όπως μπορούμε και ευχόμαστε τα καλύτερα σε κάθε απόφοιτο.

Το Oxygen Pelatologio μέλος του ΣΕΒ

14/02/2023

Είμαστε περήφανοι που γίναμε μέλος του ΣΕΒ (Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών) και η συμμετοχή μας σε αυτήν την ομάδα επιτυχημένων επιχειρήσεων σημαίνει ότι δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μια οικονομικά ισχυρή και κοινωνικά δίκαιη Ελλάδα.

Get Hired Live 2023 - Ηράκλειο 10 & 11 Φεβρουαρίου

02/02/2023

Στις 10 & 11 Φεβρουαρίου η εταιρία μας θα συμμετάσχει στο Get Hired Live, ένα event εύρεσης εργασίας στο Ηράκλειο Κρήτης όπου κόσμος που θα ήθελε να εργαστεί μαζί μας, θα έχει την ευκαιρία να συζητήσουμε από κοντά. Θα βρισκόμαστε και φέτος εκεί, έτοιμοι να μεγαλώσουμε την ομάδα μας και να γνωρίσουμε νέο, φιλόδοξο κόσμο! 

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι 05/02 εδώ >> https://lnkd.in/diFd6Uzu 

 

Βρες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας εδώ