Αναβάθμιση χαρακτηριστικών v 1.96

10/06/2022

Νέα αναβάθμιση της εφαρμογής v 1.95

Το καλοκαίρι ξεκίνησε, η θερμοκρασία ανέβηκε και μαζί με τις πρώτες βουτιές ήρθε και η τωρινή αναβάθμιση της εφαρμογής η οποία προσθέτει νέα χαρακτηριστικά, βελτιώνει πολλές λειτουργίες και θέτει τις βάσεις για επιπλέον λειτουργίες που θα είναι διαθέσιμες το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών της συγκεκριμένης αναβάθμισης είναι η προσθήκη συντομεύσεων από την αποθήκη στη Cloud Ταμειακή, η άθροιση ποσοτήτων κατά τη μετατροπή Δελτίων Αποστολής σε Τιμολόγια, η ένωση ίδιων επαφών καθώς και η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων από προμηθευτή...

ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR - Hosthub και ηλεκτρονική τιμολόγηση

17/05/2022

ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR - Hosthub.com + Ηλεκτρονική Τιμολόγηση Oxygen - Πέμπτη 19/05/2022 - 18:30
Channel Manager - Hosthub και ηλεκτρονική τιμολόγηση myDATA από την Oxygen

Γνωρίστε το hosthub.com. Τη Νο#1 πλατφόρμα (channel manager) διαχείρισης κρατήσεων βραχυχρόνιας μίσθωσης και πως η συνεργασία με το Oxygen αυτοματοποιεί τη διαδικασία έκδοσης των παραστατικών σας και της υποβολής τους στο myDATA.
Για να παρακολουθήσετε το webinar (Πέμπτη 19/05/2022 – 18:30) θα πρέπει να κάνετε μια δωρεάν εγγραφή στο παρακάτω σύνδεσμο.

https://app.livewebinar.com/777-681-851

Καλό Πάσχα με υγεία και ευημερία

21/04/2022

Η ομάδα ανάπτυξης και υποστήριξης του Oxygen σας εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά με υγεία, ευημερία και πάντα επιχειρηματικές επιτυχίες. Μείνετε προσεκτικοί και ασφαλείς περνώντας αυτές τις ημέρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα είναι κλειστό την Παρασκευή 22/04 και τη Δευτέρα 25/04 όμως η υποστήριξη μέσα από το εσωτερικό σύστημα θα παραμείνει κανονικά σε λειτουργία.

Καλό Πάσχα 2022 - Oxygen Pelatologio

Get Hired Live - Ηράκλειο 25 & 26 Φεβρουαρίου

21/02/2022

Get Hired - Θέσεις Εργασίας Ηράκλειο Κρήτης

Στις 25 & 26 Φεβρουαρίου η εταιρία μας θα συμμετάσχει στο Get Hired Live, ένα event εύρεσης εργασίας στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να εργαστούν μαζί μας, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν απευθείας συνεντεύξεις με εκπροσώπους μας.

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή μέχρι και τις 21/02 από εδώ >> https://lnkd.in/dN5F8PtS

Δείτε τις ανοικτές θέσεις εργασίας εδώ

Μη διαθεσιμότητα υπηρεσιών ΑΑΔΕ 11/02 – 17:00 έως και 13/02 – 18:00

09/02/2022

Σας ενημερώνουμε ότι έχει προγραμματιστεί διακοπή των υπηρεσιών της ΓΓΠΣΔΔ από την ΑΑΔΕ από τη Παρασκευή 11/02/2022 – 17:00 έως και τη Κυριακή 13/02/2022 – 18:00.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα αναμένουμε πρόβλημα λειτουργίας ή καθόλου διαθεσιμότητα στα παρακάτω σημεία: «Άντληση στοιχείων με το ΑΦΜ» και «Υποβολή των παραστατικών στο myDATA».

Σε περίπτωση που η υποβολή των παραστατικών στο myDATA δεν είναι δυνατή, εσείς, συνεχίζετε κανονικά τη διαδικασία τιμολόγησης και αποστολής των παραστατικών προς τους πελάτες σας.

Θα πρέπει να κάνετε την υποβολή των παραστατικών σας τις επόμενες ημέρες μέσα από τα Εργαλεία / myDATA έσοδα / μαζική – Άμεση υποβολή ή μεμονωμένα από τη λίστα παραστατικών (μενού 3 παύλες / myDATA / Άμεση υποβολή).
 

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της ΓΓΠΣ εδώ

 

Αναβάθμιση χαρακτηριστικών v 1.95

05/02/2022

Νέα αναβάθμιση της εφαρμογής v 1.95

Πιστοί στο ραντεβού μας και προσηλωμένοι στη διαρκή βελτίωση και εξέλιξη των υπηρεσιών μας από σήμερα είναι διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση της εφαρμογής με την οποία προστίθενται πολλά νέα χαρακτηριστικά τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιώσουν την ευχρηστία και την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής στην επιχειρηματική σας καθημερινότητα. Ταυτόχρονα βελτιώνουμε τις υπάρχουσες υπηρεσίες και λειτουργίες της εφαρμογής πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις, τα σχόλια και τις προτάσεις σας.

Επιγραμματικά θα βρείτε Δελτία Παραλαβής, Μετατροπή δελτίων αποστολής σε αποδείξεις λιανικής, έκπτωση ανά πελάτη, γέφυρες με λογιστικές εφαρμογές, μορφοποίηση αριθμών, ανάλυση ΦΠΑ εξόδων, επιλογές ταξινόμησης στις επαφές και πολλά άλλα…

Το 2021 - Απολογισμός

20/01/2022

To 2021 ήταν μια πραγματικά δύσκολη χρονιά τόσο κοινωνικά όσο και επιχειρηματικά. Μια χρονιά διχασμών και διστακτικότητας εξαιτίας της πανδημίας COVID-19 που ακόμα παραμένει ενεργή.

Ο επιχειρηματικός κόσμος προσπαθεί μουδιασμένος να συνέλθει και να βρει το βηματισμό του μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση αναζητώντας πάντα νέες ιδέες και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Και αυτή τη χρονιά όλη η ομάδα του Oxygen Pelatologio ήταν δίπλα σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια που συνδυάστηκε μάλιστα με την υποχρεωτική εφαρμογή του myDATA.

OxygenSuite - Απολογισμός 2021

Χρόνια πολλά

24/12/2021

Ολόκληρη η ομάδα του Oxygen Pelatologio σας εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά, με υγεία, με ασφάλεια και πάντα επιχειρηματικές επιτυχίες.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, τις συμβουλές και φυσικά τις παρατηρήσεις σας που μας βοηθάνε ώστε κάθε μέρα να γινόμαστε όλο και καλύτεροι πετυχαίνοντας μαζί σας τους στόχους του αύριο.

Να έχετε όμορφες και οικογενειακές γιορτές

Χρόνια πολλά με υγεία από το Oxygen Pelatologio

Αναβάθμιση χαρακτηριστικών v 1.94

13/11/2021

Από σήμερα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες η νέα αναβάθμιση της εφαρμογής με την οποία προστίθενται πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώνονται ακόμα περισσότερα σύμφωνα με τις δικές σας παρατηρήσεις και υποδείξεις.

Στόχος μας να απλοποιήσουμε όσο μπορούμε τις εργασίες σας και φυσικά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και υποβολής στο myDATA. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση θέτει και τις βάσεις για μια νέα καινοτόμα υπηρεσία, αυτή της πρώτης 100% CLOUD Ταμειακής μηχανής έτσι ώστε να σας προσφέρουμε μια συνολική λύση για κάθε πτυχή της επιχείρησης σας.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης αναβάθμισης είναι...

Νέα αναβάθμιση v 1.94 - Oxygen Pelatologio - Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Ξεκίνησε η υποχρεωτική υποβολή των παραστατικών στο myDATA

01/10/2021

Μετά από πολλές παρατάσεις ξεκίνησε σήμερα και επίσημα η υποχρεωτική υποβολή των παραστατικών στο myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Έχετε συνδεθεί; Είναι ο λογαριασμός έτοιμος για την αποστολή των παραστατικών σας;

Η υποχρεωτική υποβολή των παραστατικών στο myDATA ξεκίνησε 1 Νοεμβρίου 2021