Νέοι Χρόνοι Διαβίβασης Παραστατικών

Μάθετε περισσότερα για τους
νέους χρόνους διαβίβασης
από 01/01/2024

Διαβάστε εδώ

Σε όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας παρέχονται άμεσα, απεριόριστες αναβαθμίσεις της εφαρμογής χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Οι αναβαθμίσεις αφορούν την αναβάθμιση των ενεργών εφαρμογών της συγκεκριμένης εφαρμογής καθώς επίσης και περιπτώσεις όπου η αναβάθμιση προσθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο στο οποίο έχετε ενεργή συνδρομή.

Οι περισσότερες από τις αναβαθμίσεις δεν ανακοινώνονται αλλά εφαρμόζονται στο λογαριασμό σας χωρίς κάποια ενέργεια από εσάς (εφόσον αυτές δεν επηρεάζουν κάποια λειτουργία).

Σχετικά με την πολιτική αναβαθμίσεων :

Στο Pelatologio πραγματοποιούνται ετησίως 4 έως 6 κύρια updates τα οποία περιλαμβάνουν συνήθως προσθήκες νέων υπο-εφαρμογών ή σημαντικές αλλαγές και προσθήκες στις υπάρχουσες εφαρμογές του και περίπου 12 μηνιαίες αναβαθμίσεις οι οποίες τις περισσότερες φορές δεν ανακοινώνονται με σκοπό να διορθωθούν ή να επεκταθούν λειτουργίες οι οποίες δεν είναι άμεσα αντιληπτές.

Κάθε συνδρομητής και ανάλογα με το πακέτο της συνδρομής του λαμβάνει τις αναβαθμίσεις αμέσως μόλις είναι διαθέσιμες για κυκλοφορία χωρίς κάποια επιπλέον ενέργεια.

Ορισμένοι χρήστες οι οποίες είναι εγγεγραμμένοι ως «beta testers» λαμβάνουν ορισμένες αναβαθμίσεις νωρίτερα με στόχο να δοκιμαστούν νέες λειτουργίες πριν δοθούν για γενική χρήση (εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα δοκιμών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας).

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε κάθε αναβάθμιση να έχει ελεγχθεί διεξοδικά πριν δοθεί για χρήση αλλά παρόλα αυτά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος κάποιας δυσλειτουργίας. Σε αυτή τη περίπτωση η ομάδα τεχνικής υποστήριξης θα επέμβει άμεσα και θα προσπαθήσει να διορθώσει το όποιο πρόβλημα ή δυσλειτουργία εντός λίγων ωρών.

Ξεκινήστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 30 ημέρες.

ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
Στη συνέχεια επιλέξτε εάν θέλετε να συνεχίσετε με το δωρεάν πακέτο ή με κάποιο με επιπλέον δυνατότητες

Μας εμπιστεύονται: