Oxygen All in One

Ταμειακή και POS - σε μία συσκευή! Πιστοποιημένη λύση από την ΑΑΔΕ

Δείτε περισσότεραgo

Μια αποτελεσματική ομάδα
έτοιμη να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις

Είμαστε άνθρωποι νέοι, με όραμα, ιδέες, γνώσεις , με μεγάλη τεχνική και επαγγελματική εμπειρία η οποία μας βοηθάει στο να καταλαβαίνουμε τις πραγματικές ανάγκες του σύγχρονου ελεύθερου επαγγελματία και της σύγχρονης επιχείρησης.

Η Oxygen (Cloud Services Ι.Κ.Ε) ιδρύθηκε το 2020, ως εξέλιξη της εσωτερικής εφαρμογής ERP που κατασκεύασαν και χρησιμοποιούσαν από το 2017 οι ιδρυτές της Βαγγέλης Γράσσος και Ηλίας Σαραντόγλου με σκοπό να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες και απαιτήσεις ως επαγγελματίες.

Αποτελεί μία ταχέως αναπτυσσόμενη και καινοτόμα εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα και παρέχει τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία σε οργανισμούς και επιχειρήσεις διαφόρων μεγεθών με στόχο να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν στη νέα ψηφιακή εποχή και να βελτιστοποιήσουν τη λειτουργία τους, αξιοποιώντας τους πόρους τους και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες τους.

Σήμερα, απαρτίζεται από έμπειρα καταρτισμένα στελέχη από τον κόσμο των οικονομικών/λογιστικών & πληροφορικής, και είναι σε θέση να παρέχει τις καλύτερες online υπηρεσίες με άμεση τεχνική υποστήριξη. Η Oxygen έχει ως στόχο να παρέχει διαρκώς προηγμένες και αξιόπιστες λύσεις, σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προκειμένου να διασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία και η μέγιστη απόδοση των λύσεων της.

Οι δημιουργοί της εφαρμογής εργάζονται στον χώρο περισσότερο από 15 χρόνια και παραμένουν δυναμικά στον βασικό πυρήνα ανάπτυξης της εφαρμογής κοιτώντας τα tickets, τις ερωτήσεις και τη λειτουργία της εφαρμογής ενώ καθημερινά συζητούν τηλεφωνικά με πολλούς από εσάς τεχνικά και επιχειρηματικά θέματα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την διαρκή εξέλιξη μας.

Καλύπτει όλο το εύρος επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών οι οποίοι εκδίδουν παραστατικά χονδρικής και λιανικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι από τους λίγους πιστοποιημένους παρόχους ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ, διαθέτει πιστοποίηση EN ISO27001:2013 για την διαχείριση και μεταβίβαση των στοιχείων στο ΜyData και ακολουθεί όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας και επικοινωνίας.

Στρατηγικές συνεργασίες & επεκτάσεις

Από τον Απρίλιο του 2020 η Cloud Services IKE με το Oxygen Pelatologio προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία με την Enartia Α.Ε. (Papaki.com) για την προώθηση μιας ολοκληρωμένης online παρουσίας και την παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις.

To 2022 έγινε μια ακόμη στρατηγική συνεργασία με το BestPrice.gr, την πρώτη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών που εμπιστεύονται περισσότεροι από 4 εκματομμύρια χρήστες αλλά και ένωσε τις δυνάμεις της με τη Hosthub, τη Νο 1 πλατφόρμα διαχείρησης καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Η ανάγκη επέκτασης των δραστηριοτήτων της εφαρμογής αλλά και η επέκταση της ομάδας, μας οδήγησε στην ίδρυση της Cloud Services IKE και την μετεγκατάσταση των κεντρικών γραφείων στο Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (STEPC) – ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ με σκοπό να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το 2022, η ομάδα μας μεγάλωσε αρκετά και έτσι επεκτάθηκε σε καινούργια γραφεία στο κέντρο του Ηρακλείου, στην οδό Γερωνυμάκη 36.

 

Oxygen Pelatologio: «Χρυσό» στα Cloud Computing Awards 2023

Το 2023, η Oxygen με μεγάλη τιμή βραβεύτηκε στα Cloud Computing Awards 2023 με 1 Χρυσό βραβείο και 3 Ασημένια. Αυτή η βράβευση επιβεβαιώνει ότι δεν σταματάμε ποτέ να εξερευνούμε νέες δυνατότητες και να καινοτομούμε για να προσφέρουμε αξιόπιστες και εξελιγμένες λύσεις στους πελάτες μας. 

Ξεκινήστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 30 ημέρες.

ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
Στη συνέχεια επιλέξτε εάν θέλετε να συνεχίσετε με το δωρεάν πακέτο ή με κάποιο με επιπλέον δυνατότητες

Μας εμπιστεύονται: