14/11/2023Η Oxygen συμμετέχει στο μεγαλύτερο τριήμερο καινοτομίας της Κρήτης, το Innodays, στις 24 - 26 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα βρισκόμαστε εκεί, μαζί με πάνω από 130 σύγχρονες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Η Oxygen, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλες τις επιχειρήσεις επιχειρήσεις, όπως ηλεκτρονική τιμολόγηση, ERP, Cloud Ταμειακή μηχανή, ηλεκτρονικές πληρωμές, διαχείριση προσωπικού, και πολλές ακόμη λειτουργίες.

Στο τριήμερο θα υπάρχουν πάνω από 150 εκθεσιακά περίπτερα, εργαστήρια ερευνητικών ιδρυμάτων, θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής βραβείων καινοτόμου επιχειρηματικότητας, παρουσιάσεις καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών σε δυνητικούς επενδυτές και πολλά ακόμη.

Τη δεύτερη ημέρα, 25 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 - 11:10 πμ. ο Founder & CEO της Oxygen, Γράσσος Βαγγέλης, θα μιλήσει για την εταιρεία, και για το πώς ακριβώς απλοποιεί και διευκολύνει την καθημερινότητα των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Επισκέπτοντας την έκθεση, μπορείτε να μας γνωρίσετε από κοντά στο περίπτερό μας με αριθμό Α42, μέσα από συζητήσεις για οτιδήποτε σας προβληματίζει για το μέλλον της επιχειρηματικής σας πορείας. Η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν για όλους.