Απολογισμός – Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2020

24/12/2019

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας υγεία, ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία. Το 2019 ήταν μια χρονιά γεμάτη προσδοκίες σε όλους τους τομείς.

Για όλους εμάς στο Pelatologio το 2019 ήταν μια δυναμική χρονιά γεμάτη προκλήσεις και ιδέες που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αλλά και νέα σχέδια για το 2020 το οποίο αναμένουμε να είναι μια ακόμα πιο απαιτητική χρονιά...

Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2020 από το Πελατολόγιο

Αναβάθμιση χαρακτηριστικών – Επαναλαμβανόμενες υποχρεώσεις (v 1.83)

20/12/2019

Από σήμερα είναι η διαθέσιμη η έκδοση 1.83 της εφαρμογής η οποία περιλαμβάνει εκτός από μικρές διορθώσεις και βελτιστοποιήσεις την νέα δυνατότητα για δημιουργία και διαχείριση επαναλαμβανόμενων υποχρεώσεων (tasks) αλλά και αυτόματη αρίθμηση κωδικών προϊόντων κατά την δημιουργία τους.

Επεκτάσεις της εφαρμογής & δυνατότητες

30/11/2019

Το Pelatologio.gr είναι μια Cloud εφαρμογή η οποία διαρκώς εξελίσσεται και διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας, τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας.

Ανάμεσα στα σχόλια σας υπάρχουν πολλές χρήσιμες δυνατότητες οι οποίες ναι μεν είναι αναγκαίες αλλά ενδεχομένως δεν απευθύνονται σε όλους τους χρήστες...

Επέκταση δυνατοτήτων της εφαρμογής σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Αναβάθμιση χαρακτηριστικών – νέες λειτουργίες (v 1.82)

04/10/2019

Από σήμερα είναι διαθέσιμη η έκδοση 1.82 της εφαρμογής η οποία προσθέτει νέες δυνατότητες ενώ παράλληλα διορθώνει και βελτιώνει πολλά μικρότερα σημεία της εφαρμογής. Όλες οι αλλαγές και οι προσθήκες είναι άμεσα διαθέσιμες σε όλους τους συνδρομητές μας.

Ηλεκτρονική τιμολόγηση & Ηλεκτρονικά βιβλία - Σύνδεση ΑΑΔΕ

09/09/2019

Στο Pelatologio.gr είμαστε έτοιμοι για την διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και για την πλήρη αυτοματοποίηση της διαδικασίας χωρίς επιπλέον κόστος και επιβαρύνσεις για όλους τους χρήστες που διαθέτουν μια ενεργή συνδρομή (Βασική, Επαγγελματική ή Εταιρική).

Συνέντευξη στο Itspossible.gr

12/08/2019

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που δώσαμε στο Itspossible.gr για το πώς ξεκίνησε το Pelatologio.gr, τις δυνατότητες του αλλά και τα επόμενα σχέδια μας.

Συνέντευξη για το Pelatologio.gr στο Itspossible.gr

Προσθήκη αναλυτικών εξόδων με αυτόματη ενημέρωση του αποθέματος (v 1.81)

11/07/2019

Η επέκταση των χαρακτηριστικών της εφαρμογής συνεχίζεται προσθέτοντας τη δυνατότητα καταχώρισης αναλυτικών εξόδων επιχείρησης (αγοράς) τα οποία ενημερώνουν αυτόματα και το απόθεμα της αποθήκης σας.

Καταχώρηση εξόδων με αυτόματη ενημέρωση της αποθήκης

Επέκταση λειτουργιών στην διαχείριση προϊόντων & μικρές βελτιώσεις (v 1.80)

08/06/2019

Με στόχο την αρτιότερη οργάνωση και καλύτερη απεικόνιση των προϊόντων στην εφαρμογή αλλά και ακούγοντας τις παρατηρήσεις σας προχωρήσαμε σε επέκταση του module της διαχείρισης προϊόντων / αποθηκών προσθέτοντας πλέον την δυνατότητα αποθήκευσης εικόνας για κάποιο προϊόν, επιπλέον ρυθμίσεων για τις αποθήκες στον πίνακα ελέγχου αλλά και βελτιώνοντας σημαντικά την οθόνη προεπισκόπησης ενός προϊόντος.

Νέα εμφάνιση στα προϊόντα με Tabs / Καρτέλες

To Pelatologio.gr στο ennovation 2019 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

28/05/2019

Είναι τιμή μας και χαρά μας που θα μιλήσουμε στο Workshop της Ennovation 2019 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, να γνωριστούμε και να κουβεντιάσουμε για την επιχειρηματικότητα. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ennovation 2019 - UoC - Pelatologio.gr

Αναβάθμιση εφαρμογής - χαρακτηριστικών (v 1.79)

14/05/2019

Νέα χαρακτηριστικά τα οποία μας ζητήσατε προστέθηκαν στην εφαρμογή ενώ πολλά περισσότερα βρίσκονται υπό ανάπτυξη με σκοπό να προσφέρουμε κάθε στιγμή αποτελεσματικές και εύχρηστες λύσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις σας.

Αναβάθμιση με app Market για εγκατάσταση επιπλέον εφαρμογών και επεκτάσεων, νέα αναφορά ΜΥΦ, νέος τρόπος επέκτασης της συνδρομής, νέες δυνατότητες διαχείρισης εργασιών

Ευχές για καλό Πάσχα με υγεία και ευημερία !

26/04/2019

Η ομάδα ανάπτυξης του Pelatologio.gr σας εύχεται ολόψυχα καλή Ανάσταση, υγεία και πάντα επιτυχίες.

Pelatologio Πάσχα 2019

Σημειώστε ότι το τηλεφωνικό μας κέντρο / τμήμα πωλήσεων θα είναι κλειστό από Παρασκευή 26 Απριλίου έως και Τετάρτη 1 Μαϊου. 

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης θα είναι κανονικά διαθέσιμο χωρίς καμία αλλαγή μέσα από το σύστημα εσωτερικού ταχυδρομείου.

Παρουσίαση του Pelatologio.gr στον Ηχώ FM και στην εκπομπή Γή & Ύδωρ

22/04/2019

Να ευχαριστήσουμε τον Ηχώ FM και την εκπομπή Γη & Ύδωρ για την φιλοξενία τους και την άρτια οργάνωση τους. Μιλήσαμε για την εφαρμογή Pelatologio.gr, το τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα, τις δυνατότητες της αλλά και το πώς μπορεί να βοηθήσει πραγματικά τους σύγχρονους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Startup Europe Week 2019 - Youth Entrepreneurship Club

07/03/2019

Είναι τιμή και χαρά το να σας προσκαλούμε στο Startup Europe Week Crete 2019 σε συνεργασία με το Youth Entrepreneurship Club την Παρασκευή 8 Μαρτίου στον Άγιο Νικόλαο για να μας γνωρίσετε, να ακούσετε την ιστορία μας από πρώτο χέρι και να κουβεντιάσουμε σχετικά με την επιχειρηματικότητα.

Γνωρίστε το Pelatologio.gr και τους ιδρυτές του από κοντά στο Startup Europe Week 2019

Αναβάθμιση εφαρμογής - χαρακτηριστικών (v 1.77)

03/03/2019

Το συγκεκριμένο update είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού θέτει τις βάσεις για νέες καινοτόμες λειτουργίες οι οποίες θα επιτρέψουν πολύ σύντομα να διαμορφώσετε εσείς τα δικά σας πακέτα συνδρομών σύμφωνα με τις ανάγκες σας αλλά και να εγκαταστήσετε επιπλέον δυνατότητες και επεκτάσεις στο λογαριασμό σας.

Σε αυτήν την αναβάθμιση όλοι οι χρήστες πακέτου συνδρομής Basic ή μεγαλύτερης θα βρουν την επιλογή «Επεκτάσεις / Market» στο menu εφαρμογών επάνω δεξιά από την οποία θα μπορούν στο μέλλον να επεκτείνουν τις δυνατότητες του λογαριασμού τόσο με νέες εφαρμογές όσο και με πακέτα επιπλέον δυνατοτήτων.

Αναβάθμιση με app Market για εγκατάσταση επιπλέον εφαρμογών και επεκτάσεων, νέα αναφορά ΜΥΦ, νέος τρόπος επέκτασης της συνδρομής, νέες δυνατότητες διαχείρισης εργασιών

Τηλεφωνικό κέντρο εκτός λειτουργίας

14/02/2019

Σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων τα οποία προέκυψαν από την εκτεταμένη κακοκαιρία στον τηλεπικοινωνιακό μας πάροχο, το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι εκτός λειτουργίας από την Πέμπτη 14/2/2019 17:00.

Αναμένουμε την αποκατάσταση της βλάβης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 15/2/2019.

Η τεχνική υποστήριξη και η επικοινωνία μέσα από το ενσωματωμένο ταχυδρομείο αλλά και email δεν έχει επηρεαστεί και το προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας.

Ζητάμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

Μας εμπιστεύονται: