Χρόνια πολλά

24/12/2021

Ολόκληρη η ομάδα του Oxygen Pelatologio σας εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά, με υγεία, με ασφάλεια και πάντα επιχειρηματικές επιτυχίες.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, τις συμβουλές και φυσικά τις παρατηρήσεις σας που μας βοηθάνε ώστε κάθε μέρα να γινόμαστε όλο και καλύτεροι πετυχαίνοντας μαζί σας τους στόχους του αύριο.

Να έχετε όμορφες και οικογενειακές γιορτές

Χρόνια πολλά με υγεία από το Oxygen Pelatologio

Αναβάθμιση χαρακτηριστικών v 1.94

13/11/2021

Από σήμερα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες η νέα αναβάθμιση της εφαρμογής με την οποία προστίθενται πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώνονται ακόμα περισσότερα σύμφωνα με τις δικές σας παρατηρήσεις και υποδείξεις.

Στόχος μας να απλοποιήσουμε όσο μπορούμε τις εργασίες σας και φυσικά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και υποβολής στο myDATA. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση θέτει και τις βάσεις για μια νέα καινοτόμα υπηρεσία, αυτή της πρώτης 100% CLOUD Ταμειακής μηχανής έτσι ώστε να σας προσφέρουμε μια συνολική λύση για κάθε πτυχή της επιχείρησης σας.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης αναβάθμισης είναι...

Νέα αναβάθμιση v 1.94 - Oxygen Pelatologio - Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Ξεκίνησε η υποχρεωτική υποβολή των παραστατικών στο myDATA

01/10/2021

Μετά από πολλές παρατάσεις ξεκίνησε σήμερα και επίσημα η υποχρεωτική υποβολή των παραστατικών στο myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Έχετε συνδεθεί; Είναι ο λογαριασμός έτοιμος για την αποστολή των παραστατικών σας;

Η υποχρεωτική υποβολή των παραστατικών στο myDATA ξεκίνησε 1 Νοεμβρίου 2021

Αναβάθμιση χαρακτηριστικών v 1.93

12/09/2021

Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Να σας προσφέρουμε την πιο ενημερωμένη και εύχρηστη εφαρμογή συνολικής επιχειρηματικής οργάνωσης, ηλεκτρονικής τιμολόγησης και online χρέωσης καρτών ακούγοντας πάντα τις προτάσεις και τις συμβουλές σας. Από σήμερα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες ακόμα μια σημαντική αναβάθμιση της εφαρμογής η οποία προσθέτει επιπλέον λειτουργικότητα και νέες δυνατότητες στην εφαρμογή.

Νέα αναβάθμιση της εφαρμογής και των χαρακτηριστικών της - έκδοση 1.93

Το καλοκαίρι φεύγει αλλά το myDATA έρχεται. Βαθιές ανάσες οξυγόνου με το Oxygen Pelatologio.

31/08/2021

Ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα συνηθισμένα φεύγει και το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας τον οποίο τουλάχιστον από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να τον διευκολύνουμε όσο μπορούμε.

Έναρξη λειτουργίας myDATA & Oxygen Pelatologio Ηλεκτρονική τιμολόγηση

Το μεγάλο project που ονομάζεται myDATA δεν έχει πάρει παράταση όπως αρκετοί λανθασμένα πιστεύουν. Παράταση έχει πάρει μόνο η σε πραγματικό χρόνο υποβολή των παραστατικών όμως όλα τα παραστατικά που έχουν εκδοθεί από την αρχή του χρόνου θα πρέπει τελικά να υποβληθούν ηλεκτρονικά.

Αναβάθμιση v1.92 – Μετατροπή μαζικών δελτίων Αποστολής

21/07/2021

Από σήμερα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες η νέα κύρια αναβάθμιση της εφαρμογής η οποία περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις σε πράγματα που εσείς έχετε ζητήσει και θα βοηθήσουν την επιχειρηματική καθημερινότητα σας.

Νέα αναβάθμιση χαρακτηριστικών Oxygen Pelatologio v1.91

Νέα έκδοση iview.gr για τη προβολή των παραστατικών σας

15/06/2021

Η νέα έκδοση του iview.gr είναι πλέον διαθέσιμη και οι πελάτες σας μπορούν να αναζητούν και να βλέπουν τα παραστατικά σας μέσα από ένα καλαίσθητο και εύχρηστο περιβάλλον τόσο από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τους τηλέφωνο χωρίς περιττές κινήσεις.

Το iview.gr είναι η επίσημη διεύθυνση της πιστοποιημένης από την ΑΑΔΕ υπηρεσίας παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης Oxygen Pelatologio από την οποία μπορεί ο πελάτης σας να πιστοποιήσει την αυθεντικότητα του παραστατικού σας.

Πιστοποίηση – Αυθεντικοποίηση παραστατικών μέσα από την υπηρεσία παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Μη διαθέσιμη η αναζήτηση στοιχείων από το ΑΦΜ έως 6/6/2021 – 12:00

04/06/2021

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κατά το χρονικό διάστημα από Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 και ώρα 06:00 έως και Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η ΓΓΠΣΔΔ μέσω των υποδομών της μεταξύ των οποίων είναι η αναζήτηση και δημιουργία επαφών αυτόματα από το ΑΦΜ. (Δελτίο Τύπου 2/6/2021).

Οι ευχές μας για καλό Πάσχα με υγεία και επαγγελματική επιτυχία

01/05/2021

Η ομάδα ανάπτυξης και υποστήριξης του Oxygen Pelatologio σας εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά με υγεία και πάντα επαγγελματικές επιτυχίες.

Με το άνοιγμα της αγοράς τις επόμενες ημέρες θα πρέπει όλοι μας είναι είμαστε διπλά προσεκτικοί και με σταθερά, προσεκτικά βήματα θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε σε μια πιο ευνοϊκή περίοδο.

Σας ευχόμαστε τα καλύτερα

Χρόνια πολλά με Υγεία - Καλό Πάσχα

Αναβάθμιση χαρακτηριστικών v 1.91 - Αυτοτιμολόγηση + Νέο σύστημα φόρων

06/04/2021

Από σήμερα είναι διαθέσιμη σε όλους του χρήστες μια επιπλέον κύρια αναβάθμιση της εφαρμογής η οποία εισάγει πολλές αλλαγές σε διαδικασίες και προσθέτει επιπλέον λειτουργικότητα κυρίως στον τομέα της τιμολόγησης, της αυτοτιμολόγησης, της εισαγωγής φόρων και κρατήσεων αλλά και της υποβολής των παραστατικών σας στο myDATA...

Νέα αναβάθμιση χαρακτηριστικών Oxygen Pelatologio v1.91

Αναβάθμιση χαρακτηριστικών v 1.90

13/02/2021

Από σήμερα είναι διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση της εφαρμογής η οποία προσθέτει αρκετές νέες δυνατότητες, βελτιώνει υπάρχουσες διαδικασίες και φυσικά διορθώνει μικρά σφάλματα που έχουμε εντοπίσει. Η βοήθεια σας και οι προτάσεις σας είναι πολύτιμες στην διαρκή εξέλιξη της εφαρμογής και των υπηρεσιών μας και ελπίζουμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά να σας φανούν χρήσιμα και ουσιαστικά...

Νέα αναβάθμιση χαρακτηριστικών Oxygen Pelatologio v1.88

Αποκατάσταση λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου

04/02/2021

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόβλημα στο τηλεφωνικό μας κέντρο αποκαταστάθηκε πλήρως και μπορείτε να μας καλείτε στο 215.215.4433.

 Σας ευχαριστούμε και ζητάμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση.

Τηλεφωνικό κέντρο εκτός λειτουργίας

04/02/2021

Σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας τεχνικού προβλήματος στις υποδομές του παρόχου τηλεπικοινωνιών το τηλεφωνικό μας κέντρο, σήμερα (04/02/2021) είναι εκτός λειτουργίας και εργαζόμαστε για την επίλυση του το συντομότερο δυνατό.

Η τεχνική μας υποστήριξη παραμένει στη διάθεση σας μέσα από το εσωτερικό σύστημα χωρίς διακοπή.

ΑΑΔΕ: Εκτός λειτουργίας το myDATA στις 16/01/2021 και 18/01/2021

15/01/2021

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΑΑΔΕ οι servers του myDATA θα είναι εκτός λειτουργίας από το Σάββατο 16/01/2021 στις 17:00 έως και τις 19:00 της Δευτέρας 18/01 λόγω εργασιών αναβάθμισης.

Μπορείτε να εκδίδετε τα παραστατικά σας κανονικά όμως δεν θα μπορούν να υποβληθούν αυτόματα στο myDATA. Θα παραμείνουν στο σύστημα και θα μπορείτε να τα στείλετε σε δεύτερο χρόνο.

Απολογισμός – Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, υπομονή και επιμονή.

01/01/2021

Ας αφήσουμε τις τυπικότητες. Το 2020 ήταν μια καταστροφική χρονιά από όλες τις απόψεις τόσο σε κοινωνικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Όλοι χτυπηθήκαμε επιχειρηματικά και οικονομικά από την πανδημία του COVID-19 αλλά ταυτόχρονα, χιλιάδες συνάνθρωποι μας πλήρωσαν το πιο βαρύ τίμημα από όλα.

Όλοι εμείς στο Oxygen Pelatologio κάναμε ό,τι ήταν δυνατό να βοηθήσουμε από την μεριά μας στην οργάνωση των επιχειρηματικών προσπαθειών σας προσφέροντας δωρεάν συνδρομές, παρατάσεις πληρωμών, πιστώσεις και μεγάλες εκπτώσεις χωρίς φυσικά να αμελήσουμε την διαρκή εξέλιξη και αναβάθμιση της εφαρμογής και των υπηρεσιών μας.

Επιγραμματικά ο απολογισμός για το 2020...

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση myDATA - Απολογισμός 2020 - Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, υπομονή και επιμονή

Μας εμπιστεύονται: