Έχεις Voucher; Έχεις Oxygen με
-90% + 3 Μήνες ΔΩΡΟ

Απόκτησε τις κορυφαίες λύσεις και υπηρεσίες για την επιχείρηση σου μέσα από το πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας

Μάθε περισσότερα

01/08/2023Η Oxygen συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση eCommerce & Digital Marketing στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη στην Αθήνα στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο. Συνολικά στην έκθεση θα παρευρίσκονται πάνω από 120 εκθέτες, από διάφορες σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις τόσο από τον κλάδο του Digital Marketing όσο και από τον κλάδο του ecommerce.

Εμείς ως Oxygen, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ecommerce επιχειρήσεις, όπως ηλεκτρονική τιμολόγηση, Cloud Ταμειακή μηχανή, καθώς και διασύνδεση με wooCommerce ηλεκτρονικά καταστήματα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αποτελούμε μέρος αυτής της διοργάνωσης για πρώτη χρονιά. Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση προκειμένου να γνωριστούμε από κοντά στο περίπτερό μας με αριθμό F11, αλλά και να συζητήσουμε οτιδήποτε σας προβληματίζει για το μέλλον της επιχειρηματικής σας καθημερινότητας!

H είσοδος στην έκθεση είναι εντελώς δωρεάν. Απλώς θα πρέπει να εκδώσετε το δωρεάν εισητήριό σας εδώ:
https://www.eventbrite.com/e/ecommerce-digital-marketing-expo-greece-southeastern-europe-2023-tickets-460812341117.