Η πιο εύχρηστη εφαρμογή οργάνωσης και ηλεκτρονικής τιμολόγησης Με ασφάλεια, ταχύτητα και άμεση τεχνική υποστήριξη

Oxygen Ergani Live - Οργάνωση προσωπικού

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση & myDATA
Πιστοποιημένος πάροχος από την ΑΑΔΕ

layout styles

Έχουμε κάνει τη διαδικασία της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και της υποβολής στο myDATA μια απλή και κατανοητή διαδικασία προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη και εύχρηστη πλατφόρμα που έχετε χρησιμοποιήσει.

Το Oxygen Pelatologio καλύπτει το σύνολο των παραστατικών σας από το Δελτίο Αποστολής μέχρι την απόδειξη ή το τιμολόγιο σας.

Cloud Ταμειακή & Ανέπαφο POS
Καταργήστε την παραδοσιακή ταμειακή

layout styles

H Cloud Ταμειακή Oxygen λειτουργεί χωρίς εγκατάσταση σε κάθε συσκευή (κινητό, tablet, υπολογιστή) και εκδίδει άμεσα, γρήγορα και απλά νόμιμες αποδείξεις λιανικής πώλησης και υπηρεσιών χωρίς περίπλοκες διαδικασίες.

Η αυθεντικοποίηση και η υποβολή των παραστατικών σας στο myDATA γίνεται σε πραγματικό χρόνο ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να χρεώσετε ανέπαφα κάρτες μόνο με το κινητό σας.

QR Code Πληρωμές & Payment Links
Δεχτείτε πληρωμές με κάρτα σε 1 λεπτό

layout styles

Δεχτείτε εξοφλήσεις των παραστατικών σας ή προκαταβολές από τους πελάτες σας άμεσα και γρήγορα. Μέσα σε 1 λεπτό μπορείτε να δεχτείτε πληρωμές με κάρτα, με αυτόματη εξόφληση των παραστατικών σας, αυτόματη αποστολή αποδείξεων είσπραξης στους πελάτες σας και φυσικά τη δυνατότητα να στείλετε payment link με 1 click.

Ολοκληρωμένη εφαρμογή οργάνωσης
Για την επιχείρηση & τον επαγγελματία

layout styles

Το Oxygen Pelatologio είναι μια ολοκληρωμένη Cloud εφαρμογή η οποία καλύπτει το σύνολο της επιχειρηματική σας καθημερινότητας. Από τη διαχείριση των πελατών, των αποθηκών και των υποκαταστημάτων σας μέχρι τις εργασίες της ομάδας σας και την ηλεκτρονική τιμολόγηση. Μια δωρεάν δοκιμή θα σας πείσει.

Πλεονεκτήματα

Χωρίς Εγκατάσταση

Όλα τρέχουν online στο Cloud από κάθε υπολογιστή & tablet με πρόσβαση στο internet

Δωρεάν αναβαθμίσεις

Αυτόματη αναβάθμιση των χαρακτηριστικών της εφαρμογής χωρίς άγχος

Αυτόματο Backup

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και λαμβάνονται αυτόματα αντίγραφά ασφαλείας

Τεχνική Υποστήριξη

Άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό κάθε στιγμή

100% συμβατότητα με το myDATA

Η εφαρμογή προσφέρει ολοκληρωμένη σύνδεση με το myDATA της ΑΑΔΕ

ISO 27001:2013

Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO για την διαχείριση και διαβίβαση των δεδομένων σας.

Online απο κάθε συσκευή

Ολοκληρωμένη εφαρμογή επιχειρηματικής οργάνωσης και τιμολόγησης για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πάντα online, από κάθε συσκευή χωρίς εγκατάσταση και πολύπλοκες διαδικασίες στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς.

Δείτε αναλυτικά τις δυνατότητες της εφαρμογής

Ξεκινήστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 30 ημέρες.

ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
Στη συνέχεια επιλέξτε εάν θέλετε να συνεχίσετε με το δωρεάν πακέτο ή με κάποιο με επιπλέον δυνατότητες

1M+
0
0
Α+

Ιδανική εφαρμογή για ελεύθερους επαγγελματίες

layout styles

Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τιμολόγησης, διαχείρισης εσόδων / εξόδων και υποχρεώσεων των περισσοτέρων επαγγελματιών όπως προγραμματιστές, γραφίστες, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, καθηγητές, συμβούλους, λογιστές, οικονομολόγους, υδραυλικούς, γυμναστές, γιατρούς, οδοντιάτρους, ψυχολόγους, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, τοπογράφους, μεταφραστές, δημοσιογράφους, αρθρογράφους, κτηματομεσίτες κ.τ.λ.

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ομάδες συνεργατών

style switcher

Οργανώστε πλήρως τα οικονομικά της επιχείρησής σας, τιμολογήστε άμεσα και ταυτόχρονα οργανώστε τις υποχρεώσεις σας αλλά και της ομάδας σας ή των υπαλλήλων σας δημιουργώντας καθημερινά φύλλα εργασιών. Μπορείτε να δημιουργήσετε υποχρήστες οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση μόνο στα στοιχεία που θα τους επιτρέψετε, ενώ παράλληλα με ένα click μπορείτε να ενεργοποιήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση για το λογιστή σας.

Άμεση & αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη κάθε στιγμή

layout styles

Το έμπειρο προσωπικό μας σας καταλαβαίνει απόλυτα αφού προέρχεται από το ίδιο επιχειρηματικό background και είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσει κάθε απορία και κάθε δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε.

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σας, τις προτάσεις και τις συμβουλές σας αφού θέλουμε η συνεργασία μας μαζί σας να είναι μακροχρόνια και αμοιβαία επωφελής.

Δωρεάν για νέους επαγγελματίες & οικονομικά πακέτα με επιπλέον δυνατότητες

style switcher

Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες της σύγχρονης Ελληνικής επιχειρηματικότητας και για αυτό το Pelatologio είναι δωρεάν για νέους επαγγελματίες και μισθωτούς με μπλοκάκι οι οποίοι συναλλάσσονται με έως και 10 διαφορετικούς πελάτες το χρόνο.

Για διευρυμένο πελατολόγιο παρέχουμε επιπλέον δυνατότητες στα επί πληρωμή πακέτα μας ώστε να μειώσετε το χρόνο και το κόστος που δαπανάτε για την οργάνωση της επιχείρησης και του προσωπικού σας.