Έχεις Voucher; Έχεις Oxygen με
-90% + 3 Μήνες ΔΩΡΟ

Απόκτησε τις κορυφαίες λύσεις και υπηρεσίες για την επιχείρηση σου μέσα από το πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας

Μάθε περισσότερα

03/07/2023Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η ομάδα της Oxygen έπειτα από αξιολόγηση, αποτελεί πλέον ενεργό μέλος του GR.EC.A (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου). Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί μία νέα αρχή για το ταξίδι μας στον κόσμο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, καθώς η συμμετοχή μας σε αυτό μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη στον τομέα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και e-επιχειρείν.

Τι είναι ο GR.EC.A;

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου αριθμεί περισσότερα από 650 μέλη και έχει ως στόχο την προστασία και την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των μελών του, αλλά και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, πιστοποιώντας τα ηλεκτρονικά καταστήματα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εμείς στην Oxygen, ενστερνιζόμαστε πλήρως το όραμα και τον σκοπό του συνδέσμου, και η ένταξή μας σε αυτόν αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας. Μέσα από αυτό, η Oxygen έχει πλέον την δυνατότητα να ενημερώνεται εγκαίρως για όλα τα νέα και να συμμετέχει σε διάφορες διαδικασίες διαμόρφωσης του κλάδου καθώς και να αναπτύξει σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη - εταιρείες του συνδέσμου.

Η ενσωμάτωσή μας στον GR.EC.A αντανακλά τη δέσμευσή μας για την προώθηση της καινοτομίας και της εξέλιξης, αλλά και τη συμβολή μας στην διαμόρφωση του μέλλοντος του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα.