Νέοι Χρόνοι Διαβίβασης Παραστατικών

Μάθετε περισσότερα για τους
νέους χρόνους διαβίβασης
από 01/01/2024

Διαβάστε εδώ

27/12/2023

.

Το δικό μας 2023

Το 2023 ήταν γεμάτο προκλήσεις, όπου οι επιχειρήσεις και οι αυτοαπασχολούμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις εμπορικές και οικονομικές δυσκολίες που προέκυψαν από την τεράστια αύξηση τιμών σε όλους τους κλάδους της καθημερινότητας και επιχειρηματικότητας.

Οι ανάγκες για οργάνωση και αποτελεσματικότητα αυξήθηκαν σημαντικά, και η ομάδα της Oxygen διατηρήθηκε στο πλευρό των επιχειρήσεων για μια ακόμα χρονιά, παρέχοντας καθημερινά υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Κατανοώντας τη δύσκολη κατάσταση στον επιχειρηματικό τομέα και παρά την παγκόσμια άνοδο των τιμών, διατηρήσαμε αμετάβλητες τις τιμές μας για μια ακόμα χρονιά και αυξήσαμε τις δυνατότητες της εφαρμογής χωρίς επιπλέον κόστος για όλους τους χρήστες μας!

Επιπλέον, προχωρήσαμε σε σημαντικές εκπτώσεις και παρείχαμε επιπλέον υποστήριξη σε επιχειρήσεις που χρειάστηκαν με τις καταστροφικές πλυμμήρες του Σεπτεμβρίου.

Ο στόχος μας σαν εταιρεία, εστιάστηκε στο να υποστηρίξουμε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ευγνώμονες για όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μας.  

 

 

Μερικά από τα νέα του έτους

 

 

 

 

 

Νέα προϊόντα & βελτιώσεις

 

 

 

 

Σε αριθμούς

 

Τα νέα μας

 

 

 

 

 

 

 

 

Συμβάλλαμε

 

 

Επίλογος

 

Βαδίζουμε προς την εξέλιξη και τη βελτίωση καθημερινά, συνεργαζόμενοι στενά μαζί σας για τη δημιουργία μιας διαρκούς σχέσης εμπιστοσύνης. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας παρέχετε, τις προτάσεις που μας καταθέτετε και τις παρατηρήσεις σας.

 

Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς όλο το προσωπικό της Oxygen, τόσο του παρελθόντος όσο και του παρόντος. Τα παλιά μέλη και οι νέοι συνεργάτες αξίζουν τις ευχαριστίες μας, καθώς για μία ακόμα χρονιά απέδειξαν την ικανότητά τους να ανταποκρίνονται με αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που θέτουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις.

 

Σας ευχόμαστε ολόψυχα, υγεία, ευτυχία και επαγγελματική ευημερία.

Μας εμπιστεύονται: