Έχεις Voucher; Έχεις Oxygen με
-90% + 3 Μήνες ΔΩΡΟ

Απόκτησε τις κορυφαίες λύσεις και υπηρεσίες για την επιχείρηση σου μέσα από το πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας

Μάθε περισσότερα

28/05/2019

Είναι τιμή μας και χαρά μας που θα μιλήσουμε στο Workshop της Ennovation 2019 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, να γνωριστούμε και να κουβεντιάσουμε για την επιχειρηματικότητα.

Η Συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ - Δείτε περισσότερα εδώ

ennovation 2019 - UoC - Pelatologio.gr

Έχεις τη δική σου επιχειρηματική ιδέα; Είσαι φοιτητής ή ερευνητής;

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Uni.Fund θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, στο πλαίσιο του 12ου Δια-Πανεπιστημιακού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας ennovation 2019.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να εμπνεύσουμε και να προσκαλέσουμε τους φοιτητές και ερευνητές του Πανεπιστημίου Κρήτης να υποβάλουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες στο ennovation 2019. Επιπλέον, να γνωρίσουν το οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας καθώς και τις ευκαιρίες που τους δίνονται για χρηματοδότηση και για συστηματική υποστήριξη για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους ιδέας συμμετέχοντας σε προγράμματα επιτάχυνσης (open innovation/ acceleration).