Έχεις Voucher; Έχεις Oxygen με
-90% + 3 Μήνες ΔΩΡΟ

Απόκτησε τις κορυφαίες λύσεις και υπηρεσίες για την επιχείρηση σου μέσα από το πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας

Μάθε περισσότερα

30/11/2019

Το Pelatologio.gr είναι μια Cloud εφαρμογή η οποία διαρκώς εξελίσσεται και διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας, τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας.

Ανάμεσα στα σχόλια σας υπάρχουν πολλές χρήσιμες δυνατότητες οι οποίες ναι μεν είναι αναγκαίες αλλά ενδεχομένως δεν απευθύνονται σε όλους τους χρήστες.

Επέκταση δυνατοτήτων της εφαρμογής σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Με σκοπό να δώσουμε επιπλέον δυνατότητες στην εφαρμογή χωρίς όμως να θυσιάσουμε την λειτουργικότητα, την απλότητα και το κόστος των συνδρομών δημιουργήσαμε την ενότητα Επεκτάσεις / Market μέσα από την οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε ανάλογα με την συνδρομή σας επιπλέον δυνατότητες εντελώς δωρεάν ή με μικρό κόστος επιτρέποντας σας έτσι να διαμορφώσετε τη συνδρομή σας με τον τρόπο που θέλετε.

Τις επεκτάσεις μπορείτε να τις δείτε από το Κεντρικό menu / Επεκτάσεις και ανάλογα με την συνδρομή που έχετε κάποιες από αυτές ενδεχομένως να είναι ήδη εγκατεστημένες στο λογαριασμό σας.

Η ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων γίνεται με αμείωτο ρυθμό και σύντομα θα προστεθούν πολλές νέες δυνατότητες.