Νέοι Χρόνοι Διαβίβασης Παραστατικών

Μάθετε περισσότερα για τους
νέους χρόνους διαβίβασης
από 01/01/2024

Διαβάστε εδώ

Εγκαταστήστε εντελώς δωρεάν ή με μικρό κόστος
νέες υποεφαρμογές και δυνατότητες στο λογαριασμό σας.

Το Pelatologio σήμερα καλύπτει μια τεράστια γκάμα επιχειρήσεων και επαγγελματιών που αναζητούν πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις στη πιο συμφέρουσα τιμή. Παράλληλα όμως δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες και απαιτήσεις.

Δημιουργήσαμε την ενότητα Επεκτάσεις / Market μέσα από την οποία μπορείτε να επιλέξετε εσείς ποιες επιπλέον λειτουργίες και εφαρμογές θέλετε να εγκαταστήσετε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας με αυτόν τον τρόπο, ακριβώς αυτά τα οποία πραγματικά χρειάζεστε.

Στο Market θα βρείτε πολλές επεκτάσεις και υποεφαρμογές οι οποίες διατίθενται είτε δωρεάν για εγκατάσταση, είτε με πολύ μικρό επιπλέον κόστος.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε τη συνδρομή με τις δυνατότητες που εσείς θέλετε και φυσικά να διαμορφώσετε εσείς το τελικό κόστος της συνδρομής σας.

Καθημερινά σχεδιάζουμε και ετοιμάζουμε νέες εφαρμογές οι οποίες γίνονται διαθέσιμες προς εγκατάσταση σε όσους χρήστες έχουν συνδρομή η οποία υποστηρίζει τις συγκεκριμένες λειτουργίες.

Το πλεονέκτημα εκτός φυσικά από το ότι μπορείτε να καθορίσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια το τελικό κόστος της συνδρομής σας είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον εφαρμογές για όσο χρονικό διάστημα σας χρειάζονται και όχι αναγκαστικά μέχρι τη λήξη της κανονικής σας συνδρομής.

Επιπλέον μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε νέες δυνατότητες και λειτουργίες χωρίς να φορτώνουμε την εφαρμογή με επιπλέον επιλογές και menu για πράγματα που ενδεχομένως δεν χρειάζονται σε κάποιους χρήστες.

Απλά, γρήγορα και με ασφάλεια

Μπορείτε να εγκαταστήσετε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τις εφαρμογές και τις επεκτάσεις που σας ενδιαφέρουν χωρίς καμία δυσκολία. Στις περιπτώσεις που κάποια εφαρμογή έχει επιπλέον κόστος αυτό διαμορφώνετε με βάση το χρονικό διάστημα που θέλετε να την αποκτήσετε και αρκεί να έχετε διαθέσιμο υπόλοιπο στον λογαριασμό σας.

Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να πραγματοποιείτε συνεχώς online συναλλαγές ή καταθέσεις. Το υπόλοιπο σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποτε θέλετε.

Ξεκινήστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 30 ημέρες.

ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
Στη συνέχεια επιλέξτε εάν θέλετε να συνεχίσετε με το δωρεάν πακέτο ή με κάποιο με επιπλέον δυνατότητες

Μας εμπιστεύονται: