Νέοι Χρόνοι Διαβίβασης Παραστατικών

Μάθετε περισσότερα για τους
νέους χρόνους διαβίβασης
από 01/01/2024

Διαβάστε εδώ

Άμεση και αυτόματη αποστολή
όλων των παραστατικών με Email & SMS

Με την ηλεκτρονική αποστολή των παραστατικών σας εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα αφού δεν υπάρχει η ανάγκη εκτύπωσης και ταχυδρόμησης των παραστατικών σας. Την διαδικασία την αναλαμβάνει το Pelatologio.

Όλα τα παραστατικά σας μπορούν να αποσταλούν αυτόματα με email ως συνημμένο αρχείο PDF στους πελάτες σας αλλά και με SMS το οποίο περιλαμβάνει ένα μοναδικό link από το οποίο οι πελάτες σας μπορούν να δουν και να αποθηκεύσουν / εκτυπώσουν το παραστατικό τους online.

Ο μοναδικός κωδικός για online προβολή και επαλήθευση του παραστατικού σας εκτυπώνετε και πάνω στο παραστατικό και ο πελάτης σας μέσα από την ιστοσελίδα https://www.iview.gr μπορεί να ελέγξει όποια στιγμή το θέλει τη γνησιότητα του παραστατικού που του στείλατε.

Κάθε φορά που ένας πελάτης σας ελέγχει το παραστατικό του από το iview.gr εσείς λαμβάνετε ενημέρωση για την ανάγνωση του παραστατικού σας είτε αυτό πρόκειται για τιμολόγιο είτε για προσφορά που έχετε εκδώσει.

Αποστολή από τον δικό σας server

Ανάλογα με τον τύπο της συνδρομής σας υπάρχει η δυνατότητα τα τιμολόγια σας να αποστέλλονται όχι από την default email διεύθυνση της εφαρμογής αλλά από το δικό σας email / mail server με το προεπιλεγμένο κείμενο της επιλογής σας.

Ξεκινήστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 30 ημέρες.

ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
Στη συνέχεια επιλέξτε εάν θέλετε να συνεχίσετε με το δωρεάν πακέτο ή με κάποιο με επιπλέον δυνατότητες

Μας εμπιστεύονται: