Νέοι Χρόνοι Διαβίβασης Παραστατικών

Μάθετε περισσότερα για τους
νέους χρόνους διαβίβασης
από 01/01/2024

Διαβάστε εδώ

Πολλαπλά εργαλεία διαχείρισης αποθηκών/υποκαταστημάτων και αποθέματος

Η οργάνωση των αποθεμάτων σας είναι ζωτικής σημασίας αφού από αυτή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η αξιοπιστία σας απέναντι στους πελάτες σας. Με το Pelatologio μπορείτε να οργανώσετε αποτελεσματικά τις αποθήκες σας ενώ ταυτόχρονα θα έχετε μια πλήρη εικόνα και στατιστικά στοιχεία των πωλήσεων σας για κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Γρήγορη εισαγωγή και ενημέρωση των προϊόντων σας από αρχείο Excel

Μέσα από έναν απλό οδηγό μπορείτε να προσθέσετε ή να ανανεώσετε τα προϊόντα των αποθηκών σας όποια στιγμή αυτό είναι απαραίτητο. Η διαδικασία είναι σχεδόν αυτόματη.

Κατεβάστε σε αρχείο Excel ολόκληρη τη λίστα με τα προϊόντα σας για να διαχειριστείτε εκτός γραφείου το απόθεμα για κάθε αποθήκη σας ξεχωριστά, τη τιμή αγοράς και πώλησης του εμπορεύματος σας αλλά και να δείτε οργανωμένα τις συνολικές πωλήσεις σας.

Πολλαπλές αποθήκες / υποκαταστήματα και κατηγορίες προϊόντων

Δημιουργήστε διαφορετικές αποθήκη για κάθε υποκατάστημα σας και δώστε δυνατότητα στους υπαλλήλους σας να τιμολογήσουν από όλες ή από συγκεκριμένες μόνο αποθήκες.

Δημιουργήστε απεριόριστες κατηγορίες προϊόντων για ακόμα καλύτερη οργάνωση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Μαζική εφαρμογή εκπτώσεων και αλλαγής

Μπορείτε να επιλέξετε από την αναζήτηση να εφαρμόσετε συγκεκριμένη έκπτωση σε πολλαπλά προϊόντα ταυτόχρονα ή στα προϊόντα μιας συγκεκριμένης ομάδας όπως επίσης και να μετακινήσετε προϊόντα σε διαφορετικές ομάδες ή να απενεργοποιήσετε προϊόντα που προσωρινά δεν είναι διαθέσιμα.

Εξελιγμένη αναζήτηση και εξαγωγή σε excel των προϊόντων σας

Χρησιμοποιήστε την εξελιγμένη αναζήτηση για να βρείτε γρήγορα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν με χρήση πολλαπλών κριτηρίων όπως ο κωδικός, το barcode ή ακόμα και το αν ένα προϊόν έχει ή όχι έκπτωση.

Δημιουργήστε αναλυτικές λίστες με προϊόντα τις οποίες μπορείτε να κάνετε εξαγωγή σε αρχείο excel γρήγορα και απλά για χρήση και εκτός δικτύου.

Ξεκινήστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 30 ημέρες.

ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
Στη συνέχεια επιλέξτε εάν θέλετε να συνεχίσετε με το δωρεάν πακέτο ή με κάποιο με επιπλέον δυνατότητες

Μας εμπιστεύονται: