Νέοι Χρόνοι Διαβίβασης Παραστατικών

Μάθετε περισσότερα για τους
νέους χρόνους διαβίβασης
από 01/01/2024

Διαβάστε εδώ

Αναλυτικές λίστες και αναφορές με τα έσοδα και τα έξοδα σας

Με το Pelatologio έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε πλήρως τις πληρωμές και τις εισπράξεις σας και να δείτε αναλυτικές λίστες με κάθε εγγραφή που έχετε πραγματοποιήσει.

Μπορείτε να δείτε με μια ματιά ανεξόφλητες οφειλές σας ή έξοδα που έχετε προγραμματίσει για το μέλλον έτσι ώστε να έχετε τον ακριβή έλεγχο της επιχείρησής σας αλλά και των οικονομικών σας.

Στατιστικά και αναφορές με γραφήματα

Δείτε την πορεία της επιχείρησής σας κατά τη διάρκεια του χρόνου με αναλυτικά και ξεκάθαρα γραφήματα για τις εισπράξεις και τις πληρωμές σας καθώς επίσης και σύγκριση του μήνα που διανύουμε σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα.

Με αυτό τον τρόπο έχετε μια άμεση οπτική απεικόνιση των οικονομικών σας και είναι εύκολο να δείτε ποιους μήνες μειώνονται ή αυξάνονται οι εισροές και εκροές χρημάτων στην επιχείρησή σας.

Εξελιγμένη αναζήτηση και αναφορές σε PDF / Excel

Βρείτε την πληρωμή ή τη δαπάνη που σας ενδιαφέρει χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη αναζήτηση της εφαρμογής. Μπορείτε να καθορίσετε να δείτε τις κινήσεις σας με βάση το ποσό (ή εύρος ποσών), εύρος ημερομηνιών, κατηγορία ή τύπος εσόδου / εξόδου ή ανά πελάτη.

Όλα τα αποτελέσματα των αναζητήσεών σας μπορούν να εκτυπωθούν σε λίστα ή σε A4, να αποθηκευτούν σε αρχείο PDF ή σε αρχείο Excel για περαιτέρω μελέτη και επεξεργασία.

Ξεκινήστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 30 ημέρες.

ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
Στη συνέχεια επιλέξτε εάν θέλετε να συνεχίσετε με το δωρεάν πακέτο ή με κάποιο με επιπλέον δυνατότητες

Μας εμπιστεύονται: