CLOUD ERP PELATOLOGIO - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Τηλεφωνικό κέντρο Πελατολόγιο211.800.4990 - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βρείτε μας στο facebook Βρείτε μας στο youtube Κανάλι μας Ενημέρωση για αναβαθμίσεις και νέα του OCTOBASE Pelatologio

Αρχείο νέων ανα έτος

Ηλεκτρονική τιμολόγηση & Ηλεκτρονικά βιβλία - Σύνδεση ΑΑΔΕ

09/09/2019

Στο Pelatologio.gr είμαστε έτοιμοι για την διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και για την πλήρη αυτοματοποίηση της διαδικασίας χωρίς επιπλέον κόστος και επιβαρύνσεις για όλους τους χρήστες που διαθέτουν μια ενεργή συνδρομή (Βασική, Επαγγελματική ή Εταιρική).

Διαβάστε Περισσότερα ...

Συνέντευξη στο Itspossible.gr

12/08/2019

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που δώσαμε στο Itspossible.gr για το πώς ξεκίνησε το Pelatologio.gr, τις δυνατότητες του αλλά και τα επόμενα σχέδια μας.

Συνέντευξη για το Pelatologio.gr στο Itspossible.gr

Διαβάστε Περισσότερα ...

Προσθήκη αναλυτικών εξόδων με αυτόματη ενημέρωση του αποθέματος (v 1.81)

11/07/2019

Η επέκταση των χαρακτηριστικών της εφαρμογής συνεχίζεται προσθέτοντας τη δυνατότητα καταχώρισης αναλυτικών εξόδων επιχείρησης (αγοράς) τα οποία ενημερώνουν αυτόματα και το απόθεμα της αποθήκης σας.

Καταχώρηση εξόδων με αυτόματη ενημέρωση της αποθήκης

Διαβάστε Περισσότερα ...

Επέκταση λειτουργιών στην διαχείριση προϊόντων & μικρές βελτιώσεις (v 1.80)

08/06/2019

Με στόχο την αρτιότερη οργάνωση και καλύτερη απεικόνιση των προϊόντων στην εφαρμογή αλλά και ακούγοντας τις παρατηρήσεις σας προχωρήσαμε σε επέκταση του module της διαχείρισης προϊόντων / αποθηκών προσθέτοντας πλέον την δυνατότητα αποθήκευσης εικόνας για κάποιο προϊόν, επιπλέον ρυθμίσεων για τις αποθήκες στον πίνακα ελέγχου αλλά και βελτιώνοντας σημαντικά την οθόνη προεπισκόπησης ενός προϊόντος.

Νέα εμφάνιση στα προϊόντα με Tabs / Καρτέλες

Διαβάστε Περισσότερα ...

To Pelatologio.gr στο ennovation 2019 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

28/05/2019

Είναι τιμή μας και χαρά μας που θα μιλήσουμε στο Workshop της Ennovation 2019 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, να γνωριστούμε και να κουβεντιάσουμε για την επιχειρηματικότητα. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ennovation 2019 - UoC - Pelatologio.gr

Διαβάστε Περισσότερα ...

Αναβάθμιση εφαρμογής - χαρακτηριστικών (v 1.79)

14/05/2019

Νέα χαρακτηριστικά τα οποία μας ζητήσατε προστέθηκαν στην εφαρμογή ενώ πολλά περισσότερα βρίσκονται υπό ανάπτυξη με σκοπό να προσφέρουμε κάθε στιγμή αποτελεσματικές και εύχρηστες λύσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις σας.

Αναβάθμιση με app Market για εγκατάσταση επιπλέον εφαρμογών και επεκτάσεων, νέα αναφορά ΜΥΦ, νέος τρόπος επέκτασης της συνδρομής, νέες δυνατότητες διαχείρισης εργασιών

Διαβάστε Περισσότερα ...

Ευχές για καλό Πάσχα με υγεία και ευημερία !

26/04/2019

Η ομάδα ανάπτυξης του Pelatologio.gr σας εύχεται ολόψυχα καλή Ανάσταση, υγεία και πάντα επιτυχίες.

Pelatologio Πάσχα 2019

Σημειώστε ότι το τηλεφωνικό μας κέντρο / τμήμα πωλήσεων θα είναι κλειστό από Παρασκευή 26 Απριλίου έως και Τετάρτη 1 Μαϊου. 

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης θα είναι κανονικά διαθέσιμο χωρίς καμία αλλαγή μέσα από το σύστημα εσωτερικού ταχυδρομείου.

Παρουσίαση του Pelatologio.gr στον Ηχώ FM και στην εκπομπή Γή & Ύδωρ

22/04/2019

Να ευχαριστήσουμε τον Ηχώ FM και την εκπομπή Γη & Ύδωρ για την φιλοξενία τους και την άρτια οργάνωση τους. Μιλήσαμε για την εφαρμογή Pelatologio.gr, το τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα, τις δυνατότητες της αλλά και το πώς μπορεί να βοηθήσει πραγματικά τους σύγχρονους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Διαβάστε Περισσότερα ...

Startup Europe Week 2019 - Youth Entrepreneurship Club

07/03/2019

Είναι τιμή και χαρά το να σας προσκαλούμε στο Startup Europe Week Crete 2019 σε συνεργασία με το Youth Entrepreneurship Club την Παρασκευή 8 Μαρτίου στον Άγιο Νικόλαο για να μας γνωρίσετε, να ακούσετε την ιστορία μας από πρώτο χέρι και να κουβεντιάσουμε σχετικά με την επιχειρηματικότητα.

Γνωρίστε το Pelatologio.gr και τους ιδρυτές του από κοντά στο Startup Europe Week 2019

Διαβάστε Περισσότερα ...

Αναβάθμιση εφαρμογής - χαρακτηριστικών (v 1.77)

03/03/2019

Το συγκεκριμένο update είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού θέτει τις βάσεις για νέες καινοτόμες λειτουργίες οι οποίες θα επιτρέψουν πολύ σύντομα να διαμορφώσετε εσείς τα δικά σας πακέτα συνδρομών σύμφωνα με τις ανάγκες σας αλλά και να εγκαταστήσετε επιπλέον δυνατότητες και επεκτάσεις στο λογαριασμό σας.

Σε αυτήν την αναβάθμιση όλοι οι χρήστες πακέτου συνδρομής Basic ή μεγαλύτερης θα βρουν την επιλογή «Επεκτάσεις / Market» στο menu εφαρμογών επάνω δεξιά από την οποία θα μπορούν στο μέλλον να επεκτείνουν τις δυνατότητες του λογαριασμού τόσο με νέες εφαρμογές όσο και με πακέτα επιπλέον δυνατοτήτων.

Αναβάθμιση με app Market για εγκατάσταση επιπλέον εφαρμογών και επεκτάσεων, νέα αναφορά ΜΥΦ, νέος τρόπος επέκτασης της συνδρομής, νέες δυνατότητες διαχείρισης εργασιών

Διαβάστε Περισσότερα ...

Γραφτείτε τώρα ΔΩΡΕΑΝ, χρησιμοποιήστε το επαγγελματικό
πακέτο για 30 ημέρες χωρίς καμία υποχρέωση και επιλέξτε
στη συνέχεια αν θέλετε να συνεχίσετε με το δωρεάν πακέτο
ή με κάποιο πακέτο με επιπλέον δυνατότητες.

Εγγραφή - Δημιουργία λογαριασμού Δείτε τα πακέτα
Χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς καμία υποχρέωση
Δωρεάν εγγραφή και δοκιμή επαγγελματικού πακέτου για 30 ημέρες χωρίς καμία υποχρέωση και χωρίς καμία χρέωση.