CLOUD ERP PELATOLOGIO - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Τηλεφωνικό κέντρο Πελατολόγιο211.800.4990 - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βρείτε μας στο facebook Βρείτε μας στο youtube Κανάλι μας Ενημέρωση για αναβαθμίσεις και νέα του OCTOBASE Pelatologio

Αρχείο νέων ανα έτος

Αναβάθμιση εφαρμογής - χαρακτηριστικών (v 1.79)

14/05/2019

Νέα χαρακτηριστικά τα οποία μας ζητήσατε προστέθηκαν στην εφαρμογή ενώ πολλά περισσότερα βρίσκονται υπό ανάπτυξη με σκοπό να προσφέρουμε κάθε στιγμή αποτελεσματικές και εύχρηστες λύσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις σας.

Αναβάθμιση με app Market για εγκατάσταση επιπλέον εφαρμογών και επεκτάσεων, νέα αναφορά ΜΥΦ, νέος τρόπος επέκτασης της συνδρομής, νέες δυνατότητες διαχείρισης εργασιών

Διαβάστε Περισσότερα ...

Ευχές για καλό Πάσχα με υγεία και ευημερία !

26/04/2019

Η ομάδα ανάπτυξης του Pelatologio.gr σας εύχεται ολόψυχα καλή Ανάσταση, υγεία και πάντα επιτυχίες.

Pelatologio Πάσχα 2019

Σημειώστε ότι το τηλεφωνικό μας κέντρο / τμήμα πωλήσεων θα είναι κλειστό από Παρασκευή 26 Απριλίου έως και Τετάρτη 1 Μαϊου. 

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης θα είναι κανονικά διαθέσιμο χωρίς καμία αλλαγή μέσα από το σύστημα εσωτερικού ταχυδρομείου.

Παρουσίαση του Pelatologio.gr στον Ηχώ FM και στην εκπομπή Γή & Ύδωρ

22/04/2019

Να ευχαριστήσουμε τον Ηχώ FM και την εκπομπή Γη & Ύδωρ για την φιλοξενία τους και την άρτια οργάνωση τους. Μιλήσαμε για την εφαρμογή Pelatologio.gr, το τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα, τις δυνατότητες της αλλά και το πώς μπορεί να βοηθήσει πραγματικά τους σύγχρονους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Διαβάστε Περισσότερα ...

Startup Europe Week 2019 - Youth Entrepreneurship Club

07/03/2019

Είναι τιμή και χαρά το να σας προσκαλούμε στο Startup Europe Week Crete 2019 σε συνεργασία με το Youth Entrepreneurship Club την Παρασκευή 8 Μαρτίου στον Άγιο Νικόλαο για να μας γνωρίσετε, να ακούσετε την ιστορία μας από πρώτο χέρι και να κουβεντιάσουμε σχετικά με την επιχειρηματικότητα.

Γνωρίστε το Pelatologio.gr και τους ιδρυτές του από κοντά στο Startup Europe Week 2019

Διαβάστε Περισσότερα ...

Αναβάθμιση εφαρμογής - χαρακτηριστικών (v 1.77)

03/03/2019

Το συγκεκριμένο update είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού θέτει τις βάσεις για νέες καινοτόμες λειτουργίες οι οποίες θα επιτρέψουν πολύ σύντομα να διαμορφώσετε εσείς τα δικά σας πακέτα συνδρομών σύμφωνα με τις ανάγκες σας αλλά και να εγκαταστήσετε επιπλέον δυνατότητες και επεκτάσεις στο λογαριασμό σας.

Σε αυτήν την αναβάθμιση όλοι οι χρήστες πακέτου συνδρομής Basic ή μεγαλύτερης θα βρουν την επιλογή «Επεκτάσεις / Market» στο menu εφαρμογών επάνω δεξιά από την οποία θα μπορούν στο μέλλον να επεκτείνουν τις δυνατότητες του λογαριασμού τόσο με νέες εφαρμογές όσο και με πακέτα επιπλέον δυνατοτήτων.

Αναβάθμιση με app Market για εγκατάσταση επιπλέον εφαρμογών και επεκτάσεων, νέα αναφορά ΜΥΦ, νέος τρόπος επέκτασης της συνδρομής, νέες δυνατότητες διαχείρισης εργασιών

Διαβάστε Περισσότερα ...

Τηλεφωνικό κέντρο εκτός λειτουργίας

14/02/2019

Σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων τα οποία προέκυψαν από την εκτεταμένη κακοκαιρία στον τηλεπικοινωνιακό μας πάροχο, το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι εκτός λειτουργίας από την Πέμπτη 14/2/2019 17:00.

Αναμένουμε την αποκατάσταση της βλάβης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 15/2/2019.

Η τεχνική υποστήριξη και η επικοινωνία μέσα από το ενσωματωμένο ταχυδρομείο αλλά και email δεν έχει επηρεαστεί και το προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας.

Ζητάμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2019

24/12/2018

To 2018 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για όλους εμάς.

Η συμμετοχή σας είναι πρωτοφανής και οι προτάσεις σας πολύτιμες για τη συνεχή βελτίωση μας.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2019

Συζητώντας μαζί σας και ακούγοντας τις ανάγκες σας, μέσα στο 2018 το Pelatologio εξελίχθηκε ακόμα περισσότερο αφού προστέθηκαν δεκάδες νέες δυνατότητες και πραγματικά χρήσιμες αναφορές ενώ παράλληλα έγιναν βελτιώσεις στον τομέα της λειτουργικότητας και της εμφάνισης σχεδόν σε κάθε σημείο του. Απλοποιήσαμε πολλές από τις διαδικασίες και θέσαμε τις βάσεις για ακόμα συναρπαστικότερες αλλαγές και προσθήκες στο μέλλον...

Διαβάστε Περισσότερα ...

Αναβάθμιση εφαρμογής - χαρακτηριστικών

10/11/2018

Οι προτάσεις σας και η συμμετοχή σας είναι πρωτοφανής, και κάθε ημέρα προσπαθούμε έτσι ώστε να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις σας. Κάθε πρόταση και συμβουλή σας, τη λαμβάνουμε υπόψη μας και εφόσον είναι πραγματοποιήσιμη μέσα στο πλαίσιο μιας cloud εφαρμογής, μπαίνει σε πλάνο υλοποίησης.

Σήμερα προχωράμε σε ένα μεγάλο update το οποίο προσθέτει επιπλέον αναφορές, ρυθμίσεις νομισμάτων, προεπιλεγμένων ημερομηνιών, αναζήτησης με *, μετρητές χρόνου εργασίας, αναλυτικές προοδευτικές καρτέλες πελάτων, αναφορές ανά κατηγορία και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά που μας έχετε ζητήσει.

Νέες αναφορές, αλλαγή νομίσματος της εφαρμογής, αναλυτικές καρτέλες πελατών προμηθευτών, time tracking και αναζήτηση προϊόντων

Διαβάστε Περισσότερα ...

Συνέντευξη στο Platform.gr

07/11/2018

Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσαν οι ιδρυτές του Pelatologio.gr, Βαγγέλης Γράσσος και Ηλίας Σαραντόγλου στο platform.gr και στον Παναγιώτη Λουκά σχετικά με το πώς δημιουργήθηκε η SAAS εφαρμογή και ποιοι είναι οι στόχοι για το μέλλον.

Συνέντευξη Β. Γράσσου , Η. Σαραντόγλου στο platform.gr

Διαβάστε Περισσότερα ...

Παρουσίαση & Συζήτηση στο 7ο OpenCoffee Heraklion

10/10/2018

Στα πλαίσια του 7ου Open Coffee Heraklion στις 20/10/2018, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (Ηράκλειο Κρήτης), θα μιλήσουμε για το Pelatologio.gr, τις δυνατότητες του και τα πλεονεκτήματά του.

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε, να συζητήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε τόσο σε πρακτικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο.

https://www.facebook.com/events/278150659482273/

Παρουσίαση Pelatologio.gr Ηράκλειο Open Coffee

Θα υπάρχει και δυνατότητα demo της εφαρμογής για όποιον το επιθυμεί.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως οι θέσεις περιορισμένες. Γι’ αυτό δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ :

https://www.meetup.com/opencoffeeher/events/255375166

Διαβάστε Περισσότερα ...

Γραφτείτε τώρα ΔΩΡΕΑΝ, χρησιμοποιήστε το επαγγελματικό
πακέτο για 30 ημέρες χωρίς καμία υποχρέωση και επιλέξτε
στη συνέχεια αν θέλετε να συνεχίσετε με το δωρεάν πακέτο
ή με κάποιο πακέτο με επιπλέον δυνατότητες.

Εγγραφή - Δημιουργία λογαριασμού Δείτε τα πακέτα
Χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς καμία υποχρέωση
Δωρεάν εγγραφή και δοκιμή επαγγελματικού πακέτου για 30 ημέρες χωρίς καμία υποχρέωση και χωρίς καμία χρέωση.