Νέοι Χρόνοι Διαβίβασης Παραστατικών

Μάθετε περισσότερα για τους
νέους χρόνους διαβίβασης
από 01/01/2024

Διαβάστε εδώ

25/01/2020

Νέες προσθήκες και βελτιώσεις είναι διαθέσιμες από σήμερα οι οποίες είναι το αποτέλεσμα των προτάσεων και των συμβουλών σας. Μεταξύ των αλλαγών που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι η δυνατότητα μετατροπής μιας «Ειδοποίησης - Προσφοράς» σε Δελτίο αποστολής (και στη συνέχεια σε Τιμολόγιο), τη δυνατότητα καταχώρησης Εταιριών χωρίς εταιρικά στοιχεία για πιο αποτελεσματική διαχείριση «πιθανών πελατών – συνεργατών», αλλαγή της διάταξης στη λίστα τιμολογίων για πιο αποτελεσματική οργάνωση και πολλά ακόμα.

Αναλυτικά περιλαμβάνει:

1. Μετατροπή Ειδοποίησης/Προσφοράς σε Δελτίο Αποστολής

Μετατροπή Ειδοποιήσεων - Προσφορών σε Δελτία Αποστολής και Τιμολόγια
Πλέον μπορείτε να μετατρέψετε άμεσα μια «Ειδοποίηση – Προσφορά» σε Δελτίο Αποστολής αφαιρώντας αυτόματα το ανάλογα απόθεμα από τις αποθήκες σας. Το συγκεκριμένο δελτίο αποστολής στη συνέχεια μπορείτε να το μετατρέψετε σε Τιμολόγιο. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη αφού εκτός από την ολοκλήρωση της διαδικασίας από την πρώτη επαφή μέχρι την πώληση επιτρέπει πλέον και δυνατότητες τριγωνικής πώλησης.

 

2. Καταχώρηση επαφής χωρίς το σύνολο των εταιρικών στοιχείων.

Καταχώρηση επαφών χωρίς ολοκληρωμένα στοιχεία τιμολόγησης

Πλέον μπορείτε να καταχωρήσετε μια επαφή ως εταιρία χωρίς να έχετε τα ολοκληρωμένα εταιρικά της στοιχεία. Θα φανεί χρήσιμο σε λειτουργίες CRM κατά τις οποίες θέλετε να καταχωρήσετε εταιρίες με τις οποίες ακόμα δεν έχετε συνεργαστεί μαζί τους και δεν έχετε τα πλήρη στοιχεία ή εταιρίες οι οποίες είναι πιθανοί πελάτες σας και θέλετε να κάνετε την διαχείριση τους μέσα από την εφαρμογή.


3. Custom διάταξη στη λίστα τιμολογίων

Επιλογή διάταξης στη λίστα Τιμολογίων

Έγινε επέκταση στη λίστα τιμολογίων και πλέον μπορείτε να επιλέξετε ποια στοιχεία θέλετε να εμφανίζονται στη λίστα των παραστατικών με τρόπο όμοιο με τη λίστα των επαφών. Επιπλέον προστέθηκαν νέες στήλες όπως για παράδειγμα το ΑΦΜ τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.


4. Προστέθηκε επιλογή στις ρυθμίσεις των τιμολογίων για το αν η τιμή του προϊόντος περιλαμβάνει ή όχι το ΦΠΑ.

Η εφαρμογή αυτόματα θα κάνει τον υπολογισμό και θα φέρει την ανάλογη τιμή κατά την τιμολόγηση.


Επιπλέον έγιναν πολλές μικρές διορθώσεις και βελτιώσεις, λειτουργικής κυρίως φύσης με σκοπό η εφαρμογή να είναι πιο φιλική και να ακολουθεί την ροή της εργασίας σας χωρίς να απαιτεί επιπλέον click σε επιλογές ΦΠΑ, ενημέρωση αποθήκης, στατιστικά και στην επεξεργασία «Ειδοποιήσεων» οι οποίες όμως λειτουργούν κυρίως παρασκηνιακά και δεν επηρεάζουν εμφανώς το περιβάλλον εργασίας.

Μας εμπιστεύονται: