Νέοι Χρόνοι Διαβίβασης Παραστατικών

Μάθετε περισσότερα για τους
νέους χρόνους διαβίβασης
από 01/01/2024

Διαβάστε εδώ

14/03/2024Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την νέα συνεργασία της Oxygen, με τον κορυφαίο κατασκευαστή εκτυπωτών POS στην Ευρώπη, EPSON®. Με αυτή την προσθήκη, επεκτείνονται οι υπηρεσίες μας ακόμη περισσότερο για το 2024. Οι εκτυπωτές της EPSON® αποτελούν την Νο1 επιλογή, με παρουσία πάνω από 80 χρόνια και κορυφαία καινοτομία στον κλάδο της τεχνολογίας.

Με εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό, αξιόπιστη χρήση, και λειτουργικότητα κατάλληλη για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, είναι η βέλτιστη λύση για την επιχείρησή σας. Οι εκτυπωτές είναι κατάλληλοι για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να εκτυπώνουν τις αποδείξεις τους εύκολα & γρήγορα.


Αποκλειστικά προνόμια για τους Oxygen πελάτες

Αποκλειστική προσφορά: Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ειδικές τιμές στους θερμικούς εκτυπωτές POS της EPSON®. Αυτή η μοναδική προσφορά είναι προσαρμοσμένη για να ενδυναμώσει την επιχείρησή σας, διασφαλίζοντάς σας κορυφαία απόδοση με το βέλτιστο δυνατό κόστος. Οι ειδικές χαμηλότερες τιμές ισχύουν αποκλειστικά για τους πελάτες της Oxygen που έχουν ενεργή συνδρομή σε οποιοδήποτε πακέτο.

100% συμβατότητα: Όλοι οι εκτυπωτές που θα βρείτε στη σελίδα έχουν ελεγχθεί για την κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης και ταχύτητας των παραστατικών σας και είναι 100% συμβατοί με το Oxygen Pelatologio. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να απολαμβάνετε τις πιο βελτιωμένες λειτουργίες εξοικονομώντας χρόνο και κόπο.

Υποστήριξη: Θα λάβετε λύσεις και υποστήριξη προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε πάντα τα κατάλληλα εργαλεία και την βοήθεια που χρειάζεστε.


Eξαιρετική απόδοση από τον κορυφαίο κατασκευαστή εκτυπωτών POS στην Ευρώπη.
 


Πώς να αποκτήσετε κάποιο προϊόν

Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας μας για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για την απόκτηση εξοπλισμού από την EPSON® ή περιηγειθείτε στη νέα μας σελίδα όπου διαθέτουμε όλους τους θερμικούς εκτυπωτές προς πώληση, και εκδηλώστε ενδιαφέρον.

Θα σας καθοδηγήσουμε στη γκάμα των διαθέσιμων επιλογών υλικού, διασφαλίζοντας ότι θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές εδώ.
 

Μας εμπιστεύονται: