Νέοι Χρόνοι Διαβίβασης Παραστατικών

Μάθετε περισσότερα για τους
νέους χρόνους διαβίβασης
από 01/01/2024

Διαβάστε εδώ

10/01/2024Μετά από την προσθήκη του ApplePay και GooglePay ως τρόπο πληρωμής στα Oxygen Payments, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποιημένων λειτουργιών που συνδυάζεται με τα Oxygen Payments, κρατώντας την χαμηλότερη χρέωση στην αγορά για το σύνολο των υπηρεσιών!

Εισπράξτε χρήματα για τις παραγγελίες ή εργασίες σας, ακόμη και χωρίς eshop. Μπορείτε να αποστέλλετε τα link πληρωμής στους πελάτες σας μέσω social media, email, ή μηνυμάτων, και με πολύ απλά βήματα μπορείτε να πληρώνεστε γρήγορα και με ασφάλεια.

Η χρέωση καρτών εξ αποστάσεως είναι το μέλλον των συναλλαγών, χωρίς την χρήση POS ή άλλου μηχανισμού. Έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε το ακριβές ποσό προς εξόφληση, να επιλέξετε ένα προϊόν ή υπηρεσία από το Oxygen Pelatologio και να το συνδέσετε με την απόδειξη ή τιμολόγιο αλλά ακόμη και να αφήσετε ανοιχτό το ποσό προς συμπλήρωση από τον πελάτη σας.

Οι νέες χρεώσεις ανά συναλλαγή ποικίλουν ανάλογα τον τύπο κάρτας και τον τόπο έκδοσης, και έχουν εφαρμοστεί μειωμένες κρατήσεις ειδικά για τις κάρτες καταναλωτών που έχουν εκδοθεί στην Ε.Ε. με μόνο 1.9% + 0.20 ευρώ ανά συναλλαγή!Μια υπηρεσία που αναλαμβάνει πλήρως την έκδοση τους παραστατικού ταυτόχρονα με την εξόφληση του Payment Link, ενημερώνει την καρτέλα πελάτη, διαβιβάζει το παραστατικό στο myData και εμφανίζει εντός 24 ωρών τα χρήματα στον δικό σας τραπεζικό λογαριασμό χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Πιο αναλυτικά μπορείτε να δείτε όλες για όλες τις νέες χρεώσεις και χρήσεις των Oxygen Payments εδώ.

Μας εμπιστεύονται: