Oxygen All in One

Ταμειακή και POS - σε μία συσκευή! Πιστοποιημένη λύση από την ΑΑΔΕ

Δείτε περισσότεραgo

31/12/2022

Καλή χρονιά με υγεία και ευημερία - Απολογισμός 2022

Το 2022 ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις μέσα στην οποία οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλήθηκαν να διαχειριστούν τις εμπορικές και οικονομικές δυσκολίες των δύο τελευταίων ετών της πανδημίας αλλά και την καλπάζουσα αύξηση των τιμών σχεδόν σε κάθε πτυχή της επιχειρηματικότητας και της καθημερινότητας.

Οι απαιτήσεις για οργάνωση και αποτελεσματικότητα αυξήθηκαν εκθετικά και η ομάδα της Oxygen στάθηκε για ακόμα μια χρονιά δίπλα στις επιχειρήσεις προσφέροντας καθημερινά τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προσπαθώντας να στηρίξει όλες τις επιχειρηματικές προσπάθειες με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα.

Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη επιχειρηματική κατάσταση και παρά τη διεθνή αύξηση των τιμών διατηρήσαμε τις τιμές μας σταθερές για ακόμα μια χρονιά, προχωρήσαμε σε μεγάλες εκπτώσεις και διευκολύνσεις σε όσες επιχειρήσεις το χρειάστηκαν. Παράλληλα η ομάδα μας μεγάλωσε ακόμα περισσότερο με στόχο να σας προσφέρουμε ακόμα ποιοτικότερες υπηρεσίες.

Επιγραμματικά ο απολογισμός του 2022

Εγκαινιάσαμε νέες σύγχρονες, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παρόλο που σημαντικό κομμάτι του προσωπικού μας εργάζεται remotely.

Πραγματοποιήθηκαν επίσημα 4 κύριες αναβαθμίσεις της εφαρμογής και δεκάδες προσθήκες και βελτιώσεις ακούγοντας και συζητώντας τις απαιτήσεις και τους προβληματισμούς σας.

Προσθέσαμε στη γκάμα των προϊόντων μας νέα προϊόντα και υπηρεσίες όπως το WooCommerce Plugin για απευθείας τιμολόγηση και έκδοση αποδείξεων λιανικής από ηλεκτρονικά καταστήματα ενώ παράλληλα έγινε διαθέσιμο και το Oxygen API για τη διασύνδεση με τρίτες εφαρμογές.

Δώσαμε για πρώτη φορά τη δυνατότητα της έκδοσης αποδείξεων λιανικής από την Cloud Ταμειακή, με την ταυτόχρονη ανέπαφη χρέωση της κάρτας του πελάτη μόνο με τη χρήση ενός απλού smartphone, ενώ ταυτόχρονα επεκτείναμε τις δυνατότητες του oxygen payments για είσπραξη από το εξωτερικό.

Η Oxygen εκτός από αδειοδοτημένος πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ έγινε και εγκεκριμένος προμηθευτής λογισμικού για το Ελλάδα 2.0 και το Ψηφιακό Μετασχηματικό Μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Πραγματοποιήσαμε σημαντικές συνεργασίες με εταιρείες που έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους και τον επαγγελματισμό τους στον τομέα των online πληρωμών, της διαχείρισης κρατήσεων και της κατασκευής eshops όπως η Viva ή Hosthub και η NetMechanics.

Σε αριθμούς

Συμμετείχαμε σε 2 διεθνείς εκθέσεις τεχνολογίας και καινοτομίας. Γνωριστήκαμε με πολλούς από εσάς και πραγματοποιήσαμε πραγματικά εποικοδομητικές συζητήσεις.

Εγκαινιάσαμε ένα νέο πρόγραμμα στήριξης των νέων επιχειρήσεων (startups) προσφέροντας το σύνολο των υπηρεσιών μας με έκπτωση έως και 80%.

Εξυπηρετήσαμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα περισσότερα από 15.000 αιτήματα τεχνικής υποστήριξης και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της τεχνικής υποστήριξης που ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μέσα από το σύστημα μας εκδόθηκαν περισσότερα από 1.500.000 παραστατικά, έγιναν 800.000+ μεταφορές προϊόντων αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και οι συνολικές κινήσεις που έγιναν στις υποδομές μας ξεπέρασαν τα 10.000.000.

Η διαθεσιμότητα της εφαρμογής για ακόμα μια χρονιά άγγιξε το 100% με ελάχιστα, μικρά μόνο τοπικά προβλήματα πρόσβασης εξαιτίας των παρόχων δικτύου τα οποία αποκαταστάθηκαν σε λιγότερο από 30 λεπτά και αντιμετωπίσαμε με επιτυχία και υπευθυνότητα όλες τις προγραμματισμένες και μη διακοπές διασύνδεσης με το myDATA.

Επίλογος

Εξελισσόμαστε και βελτιωνόμαστε καθημερινά μαζί σας δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης με διάρκεια στο χρόνο. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη, τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας.

Ευχαριστούμε όλο το προσωπικό της Oxygen, τα παλιά αλλά και τα νέα μέλη που για ακόμα μια χρονιά απέδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν με αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, ευτυχία, με μια καλή δημιουργική χρονιά γεμάτη επιχειρηματικές ευκαιρίες και ευημερία.

Μας εμπιστεύονται: