Νέοι Χρόνοι Διαβίβασης Παραστατικών

Μάθετε περισσότερα για τους
νέους χρόνους διαβίβασης
από 01/01/2024

Διαβάστε εδώ

20/01/2022

To 2021 ήταν μια πραγματικά δύσκολη χρονιά τόσο κοινωνικά όσο και επιχειρηματικά. Μια χρονιά διχασμών και διστακτικότητας εξαιτίας της πανδημίας COVID-19 που ακόμα παραμένει ενεργή.

Ο επιχειρηματικός κόσμος προσπαθεί μουδιασμένος να συνέλθει και να βρει το βηματισμό του μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση αναζητώντας πάντα νέες ιδέες και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Και αυτή τη χρονιά όλη η ομάδα του Oxygen Pelatologio ήταν δίπλα σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια που συνδυάστηκε μάλιστα με την υποχρεωτική εφαρμογή του myDATA.

OxygenSuite - Απολογισμός 2021

 

Επιγραμματικά ο απολογισμός για το 2021

Ξεκίνησε η υποχρεωτική εφαρμογή του myDATA για το σύνολο των επιχειρήσεων και το Oxygen Pelatologio ως ο πρώτος και μοναδικός πιστοποιημένος από την ΑΑΔΕ πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης με 100% Cloud Λογισμικό βοήθησε χιλιάδες χρήστες να ξεκινήσουν με επιτυχία την υποβολή των παραστατικών τους σε πραγματικό χρόνο.

Έγιναν 5 μεγάλες, ανακοινώσιμες αναβαθμίσεις στην εφαρμογή με τις οποίες προστέθηκαν νέες υπηρεσίες και λειτουργίες ενώ παράλληλα βελτιώθηκαν οι υπάρχουσες σύμφωνα με τις δικές σας παρατηρήσεις και ανάγκες.

► Παρουσιάσαμε νέες συναρπαστικές και καινοτόμες υπηρεσίες όπως τη πρώτη 100% Cloud Ταμειακή μηχανή η οποία μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως τη παραδοσιακή ταμειακή μηχανή, τον φορολογικό μηχανισμό, καθώς και online πληρωμές ώστε ο κάθε χρήστης μας να μπορεί να δεχτεί πληρωμές με κάρτες σε λιγότερο από 1 λεπτό καταργώντας τις πολύπλοκες και χρονοβόρες τραπεζικές διαδικασίες.

► Ανανεώσαμε τη πιστοποίηση ISO 27001:2013 για τη διαδικασία ηλεκτρονικής τιμολόγησης προς το myDATA με επιτυχία και επιπλέον η ομάδα μας μεγάλωσε ακόμα περισσότερο με νέα πλήρως καταρτισμένα και αφοσιωμένα μέλη με σκοπό να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη που αναζητά μια σύγχρονη επιχείρηση. 

► Το 2021 μέσα από το Oxygen Pelatologio εκδόθηκαν περισσότερα από 650.000 παραστατικά, διακινήθηκαν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα και απαντήθηκαν με επιτυχία περισσότερα από 10.000 αιτήματα για τεχνική υποστήριξη και ενημέρωση.

► Η διαθεσιμότητα της εφαρμογής σε επίπεδο server / συνδεσιμότητας άγγιξε το 100% με μοναδική προγραμματισμένη διακοπή λειτουργίας για λόγους συντήρησης σε περιορισμένο αριθμό χρηστών διάρκειας 2 ωρών η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μεταμεσονύκτιες ώρες.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, που μας κάνετε παρατηρήσεις και υποδείξεις. Εξελισσόμαστε διαρκώς με μοναδικό στόχο να σας προσφέρουμε τα καλύτερα και πιο εύχρηστα εργαλεία για να πετύχετε τους στόχους σας.

Δεν γίνεται να μην ευχαριστήσουμε ολόκληρη την ομάδα του Oxygen που για ακόμα μια χρονιά έδειξε την αποτελεσματικότητα και τη ταχύτητα της στην εξυπηρέτηση και την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων.

 

Συνεχίζουμε στο 2022 με περισσότερη όρεξη, με μεγαλύτερους στόχους και νέες συνεργασίες.

Ευχόμαστε ολόψυχα η νέα χρονιά να φέρει σωστό βηματισμό, ευημερία, προσωπική υγεία στον κάθε ένα από εσάς και φυσικά επαγγελματική επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας

Μας εμπιστεύονται: