Oxygen All in One

Ταμειακή και POS - σε μία συσκευή! Πιστοποιημένη λύση από την ΑΑΔΕ

Δείτε περισσότεραgo

15/11/2020

Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις μιας σύγχρονης επιχείρησης διαρκώς αυξάνονται και εξελίσσονται, ειδικά εάν λάβουμε υπόψη μας τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζει η χώρα μας και το πως δοκιμάζεται ο επιχειρηματικός κόσμος. Όλοι εμείς στο Oxygen Pelatologio συνεχίζουμε καθημερινά να βελτιώνουμε την εφαρμογή, τις υπηρεσίες και τις διαδικασίες που αυτή περιλαμβάνει ακούγοντας πάντα τις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις σας. Σε αυτή την αναβάθμιση περιλαμβάνονται νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που είμαστε σίγουροι ότι θα σας είναι χρήσιμα στην επιχειρηματική σας καθημερινότητα.

Νέα χαρακτηριστικά

1. Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή τηλεφωνικών κλήσεων

Προστέθηκε η δυνατότητα να καταγράψετε πολλαπλά τηλεφωνήματα/ενέργειες για κάθε κλήση οι οποίες μπορούν να μεταφερθούν ανάμεσα στους συνεργάτες σας. Για παράδειγμα εάν η αρχική κλήση ολοκληρώθηκε από την Γραμματεία αλλά πρέπει να συνεχιστεί με κάποιον εξειδικευμένο συνεργάτη αρκεί να πατήσετε το πλήκτρο «Επέκταση» κάτω από κάθε τηλεφώνημα. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα της επικοινωνίας με τους πελάτες και τους προμηθευτές σας και πλήρη καταγραφή της όλης διαδικασίας. Ταυτόχρονα βελτιώθηκε η  αρχική εφαρμογή προσφέροντας επιπλέον πεδίο για κλήση σε νέο τηλέφωνο το οποίο δεν υπάρχει ανάγκη να είναι αποθηκευμένο στην αρχική επαφή αλλά και γρήγορη προεπισκόπηση του πελάτη ή του προμηθευτή σας.

Επέκταση στις λειτουργίες τηλεφωνικών κλήσεων & followups calls

2. Νέα αναφορά πωλήσεων ανά προϊόν

Δημιουργήσαμε μια νέα ιδιαίτερα χρήσιμη αναφορά συγκεντρωτικών πωλήσεων ανά προϊόν ώστε να μπορείτε να δείτε με ένα click τι ποσότητες έχετε πουλήσει από κάθε προϊόν αλλά και τον συνολικό τζίρο που έχει κάνει. Η αναφορά λειτουργεί είτε για συγκεκριμένο πελάτη είτε στο σύνολο του πελατολογίου σας και πατώντας πάνω σε κάθε συγκεντρωτικό αποτέλεσμα μπορείτε να δείτε γρήγορα τον αριθμό πωλήσεων ανά πελάτη. Η αναφορά μπορεί να είναι καθημερινή, μηνιαία, ετήσια ή συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα επιλέξετε εσείς.

Νέα αναφορά πωλήσεων ανα προϊόν και τζίρο

3. Προστέθηκε η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων στον πελάτη

Μέσα από το κύκλωμα των εισπράξεων μπορείτε πλέον να καταγράψετε την επιστροφή χρημάτων στον πελάτη ή τον προμηθευτή σας και να υπάρχει πλήρη καταγραφή της διαδικασίας. Το χαρακτηριστικό αυτό θα φανεί χρήσιμο σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος και έχετε εισπράξει περισσότερα χρήματα από αυτά που θα έπρεπε ή τελικά ακυρώθηκε η συναλλαγή. Φυσικά μπορείτε να εκδώσετε κανονικά σε PDF απόδειξη επιστροφής χρημάτων για κάθε τέτοια κίνηση.

Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων στον πελάτη ή στον προμηθευτή

4. Πολλαπλά δεκαδικά στα Αναλυτικά Έξοδα

Προστέθηκε η δυνατότητα καταχώρησης πολλαπλών δεκαδικών στα αναλυτικά έξοδα (όπως και στα Τιμολόγια) με σκοπό να εξυπηρετήσουμε περιπτώσεις όπου η αναλυτική καταγραφή ενός εξόδου είναι επιβεβλημένη όπως για παράδειγμα η αγορά καυσίμων ή μικροσυναλλαγών. Σημειώστε ότι η τελική στρογγυλοποίηση γίνεται πάντα στα 2 δεκαδικά ψηφία (η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει από τον πίνακα ελέγχου).

5. Αποστολή με email των αποδείξεων είσπραξης 

Προστέθηκε η δυνατότητα άμεσης αποστολής μιας απόδειξης είσπραξης με email αμέσως μόλις εκδοθεί έτσι ώστε να μην υπάρχει η ανάγκη αναζήτησης της σε δεύτερο χρόνο για την αποστολή στον πελάτη σας εάν αυτό είναι αναγκαίο.

6. Έκδοση απόδειξης λιανικής χωρίς στοιχεία διεύθυνσης και ΤΚ 

Προστέθηκε η δυνατότητα να μπορεί να εκδοθεί απόδειξη λιανικής πώλησης ή υπηρεσιών χωρίς την ανάγκη τα πεδία Διεύθυνση και ΤΚ να είναι συμπληρωμένα στον πελάτη επιτρέποντας έτσι την δημιουργία και έκδοση σε έναν γενικό πελάτη όπως για παράδειγμα «Πελάτης Λιανικής».

Έκδοση απόδειξης λιανικής χωρίς στοιχεία

Αφαιρέθηκαν

Αφαιρέθηκε η αναφορά πελάτη/προμηθευτή ανά κατηγορία αφού το περιεχόμενο της καλύπτεται πλήρως πλέον από τη Γενική Καρτέλα καθώς και από τις κινήσεις πελατών/προμηθευτών.

 

Παράλληλα έγιναν δεκάδες μικρές βελτιώσεις και διορθώσεις σε σημεία που δεν επηρεάζουν την λειτουργία της εφαρμογής όπως για παράδειγμα τα exports, την αναζήτηση σε custom πεδία προϊόντων, τη βελτίωση της λειτουργίας των tabs, νέος wizard γρήγορης ρύθμισης της εφαρμογής κτλ.

 

Μας εμπιστεύονται: