Έχεις Voucher; Έχεις Oxygen με
-90% + 3 Μήνες ΔΩΡΟ

Απόκτησε τις κορυφαίες λύσεις και υπηρεσίες για την επιχείρηση σου μέσα από το πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας

Μάθε περισσότερα

25/12/2017

Το 2017 ήταν μια αναμφίβολα δημιουργική χρονιά με πολλές αλλαγές και προσθήκες για το Pelatologio.

Στον απολογισμό αυτής της χρονιάς, ακούγοντας τις πραγματικές ανάγκες σας, το Pelatologio εξελίχθηκε και προστέθηκαν σε αυτό πολλές περισσότερες δυνατότητες από ότι αρχικά είχαμε σχεδιάσει.

Με σχεδόν ένα κύριο update κάθε μήνα και πολλά περισσότερα ενδιάμεσα προστέθηκαν νέες δυνατότητες όπως η διαχείριση και η τιμολόγηση του χρόνου εργασίας, πιστωτικά τιμολόγια, νέα διαχείριση εσόδων εξόδων, νέα διαχείριση επαφών και βελτιώθηκαν τα σημεία που θεωρούσαμε ότι μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα.

Η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ και δουλεύουμε ήδη πάνω στο επόμενο μεγάλο update που θα γίνει στις αρχές του 2018 με το οποίο θα προστεθούν ακόμα περισσότερες δυνατότητες στον τομέα της τιμολόγησης, των δελτίων αποστολής, της διαχείρισης εργασιών / tasks management και στο κομμάτι του CRM.

Το 2018 προβλέπεται να είναι μια συναρπαστική χρονιά με πολλές εκπλήξεις αλλά ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις για όλους μας.

Σας ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία.