bg-image bg-image bg-image bg-image bg-image bg-image bg-image bg-image bg-image

Η επιχείρηση στα χέρια σας

Online εφαρμογή για εύκολη και γρήγορη τιμολόγηση, χρεώσεις καρτών online, διαχείριση προσωπικού και εξόδων
Δωρεάν δοκιμή για 30 ημέρες. Χωρίς χρήση πιστωτικής. Ακυρώνετε ανα πάσα στιγμή.

Όλα σε μία πλατφόρμα

OXYGEN PELATOLOGIO

Ηλεκτρονική τιμολόγηση & MyData

Εύκολη και αξιόπιστη ηλεκτρονική τιμολόγηση με υποβολή στο myDATA μέσω μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας, ιδανική για κάθε είδους παραστατικά που εκδίδει η επιχείρηση σας.

CLOUD ΤΑΜΕΙΑΚΗ

Cloud Ταμειακή & Ανέπαφο POS

Αντικαταστήστε την παραδοσιακή ταμειακή μηχανή με την Cloud Ταμειακή! Χωρίς εγκατάσταση, από κινητό ή υπολογιστή, με άμεση έκδοση αποδείξεων και υποβολή real-time στο myData.

OXYGEN HR

Ψηφιακή Κάρτα εργασίας

Διαχειριστείτε ψηφιακά το προσωπικό σας, τις συμβάσεις και το ωράριο εργασίας και ενημερώστε το Εργάνη 2.0 μέσω μιας εύκολης εφαρμογής.

MYDATA PROVIDER

Υπηρεσία παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Εκδώστε πιστοποιημένα παραστατικά με την αδειοδοτημένη εφαρμογή Oxygen, για την ηλεκτρονική διαβίβαση τιμολογίων στο myData της Α.Α.Δ.Ε. και τους τελικούς παραλήπτες.

Για κάθε επιχείρηση

Freelancer

Ελ. επαγγελματίες / Freelancers

0 - 5 υπάλληλοι

Καλύψτε πλήρως τις ανάγκες ηλεκτρονικής τιμολόγησης, διαχείρισης εσόδων/εξόδων και υποχρεώσεων κάθε ελεύθερου επαγγελματία.

Small business

Μικρές επιχειρήσεις

1 - 10 υπάλληλοι

Οργανώστε καθολικά την επιχείρησή σας, με άμεση τιμολόγηση και ταυτόχρονη διαχείριση των υποχρεώσεων και των υπαλλήλων σας.

Medium business

Μεσαίες επιχειρήσεις

11 - 50 υπάλληλοι

Η ιδανική και αξιόπιστη πλατφόρμα για χονδρική, λιανική & μεσαίες επιχειρήσεις! Η λύση για τιμολόγια, αποδείξεις, cloud ταμειακή, κ.α.

Large business

Μεγάλες επιχειρήσεις

51+ υπάλληλοι

Ενοποιημένη & ολοκληρωμένη τιμολόγηση με αυτόματη διαβίβαση στο myData για την επιχείρηση σας με τις υπηρεσίες παρόχου Oxygen.

Είπαν για εμάς

-80% σε νέες επιχειρήσεις & StartUps

Μπείτε στη νέα ψηφιακή εποχή με έκπτωση -80%!
Είμαστε δίπλα σε όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις, με προνομιακά πακέτα για να ξεκινήσετε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.
Διασύνδεση με κορυφαίες εφαρμογές

Διασύνδεση με κορυφαίες εφαρμογές

Βελτιώστε την ψηφιακή εικόνα της επιχείρησής σας έχοντας αποτελεσματικότερη συνεργασία με τους πελάτες και συνεργάτες σας με διασύνδεση δεκάδων apps και software.

Γίνετε συνεργάτης
Oxygen

Προσφέρουμε μοναδικά πακέτα σε όλους μας τους συνεργάτες.
Αυξήστε συνεχώς τα κέρδη σας, βοηθώντας τους πελάτες σας να επωφεληθούν από την Oxygen, χωρίς καμία άλλη ενέργεια από εσάς.

Υποστήριξη που ξεχωρίζει

  • Χωρίς επιπλέον χρέωση: Τηλεφωνικό support που περιλαμβάνεται στο πακέτο σας
  • Άμεση και ποιοτική υποστήριξη: Η υποστήριξη που χρειάζεστε, όταν τη χρειάζεστε
  • Εκπαιδευμένο προσωπικό: Άρτια καταρτισμένο προσωπικό για να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες σας
  • Χωρίς επιπλέον χρέωση
  • Άμεση και ποιοτική υποστήριξη
  • Εκπαιδευμένο προσωπικό
5
M
+
παραστατικά ανά έτος
100
+
λειτουργίες της πλατφόρμας
A+
τεχνική υποστήριξη

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι η Δωρεάν Δοκιμή;

arrow
Η δωρεάν δοκιμή για 30 ημέρες της εφαρμογής Oxygen Pelatologio, σας προσφέρει την ευκαιρία να αξιολογήσετε όλες τις λειτουργίες και τα πλεονεκτήματα, χωρίς κανένα κόστος. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της Oxygen και να χρησιμοποιήσετε όλες της τις δυνατότητες και λειτουργίες, προτού αποφασίσετε να επενδύσετε σε συνδρομή.
Για να κάνετε εγγραφή, δεν θα σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να χρεωθείτε μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου.

Τι συμβαίνει μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου;

arrow
Μπορείτε να επενδύσετε σε μια συνδρομή, η οποία παρέχει πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του Oxygen, ή μπορείτε να συνεχίσετε χρησιμοποιώντας τη δωρεάν έκδοση με περιορισμένες δυνατότητες.
Εάν δεν επιλέξετε να αγοράσετε μια συνδρομή, ο λογαριασμός σας αυτομάτως μετατρέπεται σε λογαριασμό με περιορισμένες λειτουργίες.

Είναι ασφαλή τα δεδομένα μου;

arrow
Η προστασία των δεδομένων σας είναι προτεραιότητα για εμάς. Εφαρμόζουμε υψηλά πρότυπα ασφάλειας και διαχείρισης δεδομένων, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001. Αυτή η πιστοποίηση αναγνωρίζεται παγκοσμίως και θεσπίζει τις απαιτήσεις για ένα ασφαλές σύστημα διαχείρισης πληροφοριών και έτσι τα δεδομένα των πελατών μας παραμένουν προστατευμένα.

Είναι πιστοποιημένα τα παραστατικά που εκδίδω από την εφαρμογή;

arrow
Ναι, τα παραστατικά που εκδίδετε μέσω της εφαρμογής Oxygen, είναι πιστοποιημένα. Η εφαρμογή μας είναι Αδειοδοτημένη εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την Α.Α.Δ.Ε., και υποστηρίζει την έκδοση πιστοποιημένων παραστατικών, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Μπορώ να έχω πρόσβαση από κάθε συσκευή;

arrow
Ναι, μπορείτε να συνδεθείτε σε όλες τις υπηρεσίες Oxygen από κάθε συσκευή που διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων tablet, φορητών υπολογιστών, κινητών (smartphones).
Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης σας, έχετε πρόσβαση στις επιχειρηματικές σας πληροφορίες, εκδίδετε παραστατικά και διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας από οποιοδήποτε μέρος και στιγμή.

Είμαστε μέλος των:

ELEVATE GREECE
SEPE
SEV
GRECA