CLOUD ERP PELATOLOGIO - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Τηλεφωνικό κέντρο Πελατολόγιο211.800.4990 - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργανώστε αποτελεσματικά
τα έσοδα και το έξοδα σας

Ολοκληρωμένη διαχείριση των προκαταβολών σας, των εσόδων, των εξόδων της επιχείρησής σας αλλά και των προσωπικών σας δαπανών.
Ξεκινήστε τώρα ΔΩΡΕΑΝ
Χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς καμία υποχρέωση
Ολοκληρωμένη οργάνωση των εσόδων και των εξόδων σας στο Cloud - Internet

Ελέγξτε τη ρευστότητά σας κάθε στιγμή γνωρίζοντας αναλυτικά
τις εισπράξεις σας αλλά και τις δαπάνες σας ανά κατηγορία.

Η διατήρηση της ρευστότητάς σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Με το Pelatologio μπορείτε να ρυθμίσετε σωστά τα χρήματα που μπαίνουν και βγαίνουν από το ταμείο σας ώστε να ξέρετε ακριβώς τι έχετε αλλά και πού δαπανάτε περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Διαχείριση των εξόδων σας με τον πιο αποδοτικό τρόπο

Η εφαρμογή υποστηρίζει κατηγοριοποίηση των εισπράξεων και των πληρωμών σας για ευκολότερη αναζήτηση και δημιουργία αναφορών. Ταυτόχρονα καταγράφει τόσο τα εταιρικά έξοδα, τις πληρωμές σας προς τη ΔΟΥ (π.χ. ΦΠΑ), ακόμα και τις προσωπικές σας δαπάνες οι οποίες δεν εκπίπτουν από την εταιρία σας. Έτσι είστε σε θέση να γνωρίζετε πόσα πραγματικά χρήματα έχετε στην τσέπη σας.

Καταχώρηση των εισπράξεων σας
γρήγορα και απλά

Γρήγορη εισαγωγή και διαχείρηση εσόδων και πληρωμών

Μπορείτε να καταχωρήσετε τις εισπράξεις γρήγορα μέσα στο Pelatologio ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για προκαταβολές έργων ή πληρωμές τιμολογίων από τους πελάτες σας.

Η εφαρμογή κάνει αυτόματη αντιστοίχηση της πληρωμής με το κάθε τιμολόγιο, σας ενημερώνει για το ανεξόφλητο ποσό του κάθε παραστατικού και μαρκάρει αυτόματα τα τιμολόγια ως εξοφλημένα εφόσον το άθροισμα των πληρωμών του πελάτη είναι ίσο με το ανεξόφλητο υπόλοιπο.

Ταυτόχρονα το Pelatologio εκδίδει την ανάλογη «απόδειξη είσπραξης» η οποία μπορεί να εκτυπωθεί ή να σταλεί στον πελάτη σας.

Καταχώρηση των πληρωμών
και των εξόδων σας

Εύκολη καταχώρηση των εξόδων σας

Καταχωρείστε τα έξοδα της επιχείρησής σας και η εφαρμογή θα υπολογίσει αυτόματα την καθαρή αξία και την αξία του ΦΠΑ που εκπίπτει από το έξοδό σας.

Η καταχώρηση γίνεται εύκολα και απλά ενώ υπάρχει ειδική μέριμνα για τον ακριβή υπολογισμό τόσο των εταιρικών εξόδων όσο και των «προσωπικών» σας εξόδων τα οποία δεν εκπίπτουν και δεν λαμβάνονται υπόψη στη φορολογική σας δήλωση.

Παράλληλα υπάρχει ειδική πρόβλεψη για τις πληρωμές σας προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία (π.χ. πληρωμές ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ) ώστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή εάν χρωστάτε ή εάν έχετε πιστωτικό.

Αναλυστικές λίστες και αναφορές
με τα έσοδα και τα έξοδα σας

Αναλυτικές λίστες και αναζήτηση στα έσοδα και τα έξοδα σας

Με το Pelatologio έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε πλήρως τις πληρωμές και τις εισπράξεις σας και να δείτε αναλυτικές λίστες με κάθε εγγραφή που έχετε πραγματοποιήσει.

Μπορείτε να δείτε με μια ματιά ανεξόφλητες οφειλές σας ή έξοδα που έχετε προγραμματίσει για το μέλλον έτσι ώστε να έχετε τον ακριβή έλεγχο της επιχείρησής σας αλλά και των οικονομικών σας.

Κατηγορίες εσόδων / εξόδων
Επιχειρησιακών περιοχών

Κατηγορίες εσόδων και εξόδων για καλύτερη οργάνωση των οικονομικών σας

Για την καλύτερη οργάνωση των εσόδων και των εξόδων σας μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστές κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να αντιστοιχήσετε την κάθε είσπραξη ή την κάθε δαπάνη σας έτσι ώστε με μια γρήγορη ματιά να γνωρίζετε ποιες είναι οι επιχειρηματικές δραστηριότητές σας με το μεγαλύτερο κέρδος ή με τα μεγαλύτερα έξοδα.

Με αυτό τον τρόπο έχετε μια καλύτερη εικόνα των οικονομικών σας και μπορείτε να σχεδιάσετε καλύτερα την μελλοντική σας επιχειρηματική τακτική.

Τμηματική εξόφληση
εξόδων / δαπανών

Τμηματική εξόφληση δαπανών - καταχωρίστε πολλαπλές πληρωμές για κάθε έξοδο

Καταχωρείστε όλες τις μεμονωμένες πληρωμές που έχετε κάνει προς τους προμηθευτές σας ή την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία έτσι ώστε να ξέρετε για κάθε οφειλή σας πόσα χρήματα έχετε δώσει, πότε τα δώσατε και με πιο τρόπο.

Με τις πολλαπλές πληρωμές ανά καταχωρημένο έξοδο μπορείτε άμεσα να ξέρετε πόσο είναι το υπόλοιπο που πρέπει να καταβάλετε για κάθε δαπάνη σας. Όταν συμπληρωθεί το οφειλόμενο ποσό το Pelatologio αυτόματα θα μαρκάρει τη δαπάνη ως εξοφλημένη.

Καταχωρήστε τις προκαταβολές
προς τους προμηθευτές σας

Καταχώρηση και οργάνωση των προκαταβολών σας

Με το Pelatologio μπορείτε να καταχωρήσετε μια πληρωμή είτε σε ένα παραστατικό είτε απευθείας σε ένα προμηθευτή σας ανεξαρτήτως εάν έχει εκδοθεί τη συγκεκριμένη στιγμή κάποιο παραστατικό δαπανών.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να καταχωρείτε τα χρήματα που φεύγουν από το ταμείο σας ενώ μελλοντικά μπορείτε να αντιστοιχήσετε τη κάθε πληρωμή με ένα τιμολόγιο έτσι ώστε να καλύψετε συγκεκριμένες δαπάνες.

Εξελιγμένη αναζήτηση
και αναφορές σε PDF / Excel

Όλα τα δεδομένα σχετικά με έσοδα και τις δαπάνες σας μπορούν να εξαχθούν σε PDF και αρχείο Excel

Βρείτε την πληρωμή ή τη δαπάνη που σας ενδιαφέρει χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη αναζήτηση της εφαρμογής. Μπορείτε να καθορίσετε να δείτε τις κινήσεις σας με βάση το ποσό (ή εύρος ποσών), εύρος ημερομηνιών, κατηγορία ή τύπος εσόδου / εξόδου ή ανά πελάτη.

Όλα τα αποτελέσματα των αναζητήσεών σας μπορούν να εκτυπωθούν σε λίστα ή σε A4, να αποθηκευτούν σε αρχείο PDF ή σε αρχείο Excel για περαιτέρω μελέτη και επεξεργασία.

Στατιστικά και αναφορές
με γραφήματα

Δείτε σε πραγματικό χρόνο αναλυτικές αναφορές και στατιστικά με γραφήματα

Δείτε την πορεία της επιχείρησής σας κατά τη διάρκεια του χρόνου με αναλυτικά και ξεκάθαρα γραφήματα για τις εισπράξεις και τις πληρωμές σας καθώς επίσης και σύγκριση του μήνα που διανύουμε σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα.

Με αυτό τον τρόπο έχετε μια άμεση οπτική απεικόνιση των οικονομικών σας και είναι εύκολο να δείτε ποιους μήνες μειώνονται ή αυξάνονται οι εισροές και εκροές χρημάτων στην επιχείρησή σας.

Γραφτείτε τώρα ΔΩΡΕΑΝ, χρησιμοποιήστε το επαγγελματικό
πακέτο για 30 ημέρες χωρίς καμία υποχρέωση και επιλέξτε
στη συνέχεια αν θέλετε να συνεχίσετε με το δωρεάν πακέτο
ή με κάποιο πακέτο με επιπλέον δυνατότητες.

Εγγραφή - Δημιουργία λογαριασμού Δείτε τα πακέτα
Χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς καμία υποχρέωση
Δωρεάν εγγραφή και δοκιμή επαγγελματικού πακέτου για 30 ημέρες χωρίς καμία υποχρέωση και χωρίς καμία χρέωση.
* Η αποστολή του παραστατικού με Email και η χρήση του www.iview.gr είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η αποστολή του τιμολογίου με ειδοποίηση στο κινητό του πελάτη (sms) παρέχεται με μικρή χρέωση ανά μήνυμα και προϋποθέτει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό σας.