Πληροφορίες σχετικά με το δωρεάν πακέτο και χρήση

 

< Επιστροφή στις συνδρομές ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ >

Με την εγγραφή σας θα λάβετε αυτόματα πλήρη πρόσβαση στο πακέτο PRO (Επαγγελματικό) το οποίο περιλαμβάνει το σύνολο των εφαρμογών και υπηρεσιών της εφαρμογής για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Εφόσον λήξη η δοκιμαστική περίοδος ο λογαριασμός σας θα μετατραπεί σε FREE (Δωρεάν) ο οποίος περιλαμβάνει μόνο ένα μικρό μέρος των δυνατοτήτων της εφαρμογής οι οποίες είναι απαραίτητες για την τιμολόγηση παροχής υπηρεσιών.

Το δωρεάν πακέτο μπορεί να καλύψει του ελεύθερους επαγγελματίες που δουλεύουν σταθερά με λίγους εργοδότες και εκδίδουν μικρό αριθμό τιμολόγιών παροχής υπηρεσιών.

Δεν υπάρχει κάποια χρέωση από τη χρήση του δωρεάν πακέτου (αυτόματη ανανέωση κάθε έτος) όμως ανάλογα την περίπτωση μπορεί να υπάρξει η ανάγκη αγοράς πρόσθετης επέκτασης για να καλυφθούν ιδιαίτερες απαιτήσεις.

myDATA

Σύνδεση με το myDATA: Το δωρεάν πακέτο περιλαμβάνει και δωρεάν τη διασύνδεση με το myDATA για την αποστολή των παραστατικών σε πραγματικό χρόνο και θα παραμείνει δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα δεν επιβαρύνει την εταιρία με επιπλέον κόστη.

Σημειώστε ότι το δωρεάν πακέτο δεν περιλαμβάνει επιπλέον εργαλεία για την οργάνωση, τον αυτόματο χαρακτηρισμό παραστατικών και την λήψη τιμολόγιών/εξόδων από προμηθευτές.  

Το τι περιλαμβάνει αναλυτικά το κάθε πακέτο μπορείτε να το δείτε από την ενότητα «ΚΟΣΤΟΣ».

Ξεκινήστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 30 ημέρες.

ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
Στη συνέχεια επιλέξτε εάν θέλετε να συνεχίσετε με το δωρεάν πακέτο ή με κάποιο με επιπλέον δυνατότητες