Γιατί να επιλέξω cloud ταμειακή;

20/01/2023

Oxygen Pelatologio - Blog
20/01/2023

Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή είναι επιβεβλημένη για όλες τις επιχειρήσεις, από την μικρότερη μέχρι τη μεγαλύτερη. Όλες οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αποκτήσουν μια συγχρονη ταμειακή μηχανή που να συνδέεται με την ΑΑΔΕ ή να αποκτήσουν μια cloud λύση ταμειακής μηχανής όπως η ταμειακή Οxygen.

Αν εκδίδεις αποδείξεις λιανικής, αναβάθμισε την επιχείρηση σου με μια ταμειακή που δουλεύει 100% στο διαδίκτυο, από όπου και αν βρίσκεσαι.

To Oxygen, είναι αδειοδοτημένος πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ και αναλαμβάνει με ευθύνη του την διαβίβαση σε πραγματικό χρόνο στην ΑΑΔΕ, των προς έκδοση ψηφιακών παραστατικών, για να λάβουν την απαραίτητη σήμανση ΜΑΡΚ (Μοναδικό Αριθμό Καταχώρησης).

Έτσι, απαλλάσσεσαι από το άγχος της διαβίβασης ή προστίμων αφού η διασύνδεση είναι άμεση με το myData.

Ποια είναι τα οφέλη της cloud ταμειακής;

 • Εξαιρετικά απλή εφαρμογή
 • Μπορείς να εκδώσεις αποδείξεις και τιμολόγια, τα οποία συνδέονται απευθείας με το myDATA της ΑΑΔΕ χωρίς να χρειάζεται να τα στέλνεις στο e-send.
 • Κερδίζεις χρόνο καθώς δεν χρειάζεται να ασχοληθείς ξανά με την αποστολή αποδείξεων και τιμολογίων στην πλατφόρμα myDATA (το κάνει η cloud ταμειακή για σένα)
 • Έχεις πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεσαι
 • Αντικαθιστά πλήρως την παραδοσιακή μηχανή και δεν χρειάζεται πια να να συντηρείς (με όλα τα έξοδα της) μια κλασική ταμειακή μηχανή
 • Δεν απαιτείται φορολογικός μηχανισμός
 • Δεν έχει ημερήσιο Ζ
 • Μπορεί να συνδεθεί με το Eshop σου και να εκδίδεις γρήγορα και απλά αποδείξεις λιανικής πώλησης
 • Μπορείς να χρεώσεις κάρτες ανέπαφα μόνο από το android σου
 • Αποστολή παραστατικών μέσω email ή SMS
 • Προαιρετικά, μπορείς να την συνδέσεις με έναν θερμικό εκτυπωτή 80mm ή να εκτυπώνεις σε Α4 τις αποδείξεις σου

Εύκολη και βιώσιμη λύση

Η Cloud Ταμειακή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από το Oxygen και με λίγα μόνο κλικ μπορείς να εκδώσεις αποδείξεις λιανικής ή αποδείξεις παροχής λιανικών υπηρεσιών, καθώς η χρήση της είναι πανεύκολη και δεν χρειάζεται χρόνος για εκπαίδευση.

Επιλέγοντας μια τέτοια λύση cloud ταμειακής, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για έξοδα συντήρησης ή έξοδα αναλώσιμων χαρτιών καθώς μπορείς κάθε απόδειξη ή τιμολόγιο να το εκδώσεις ψηφιακά και να το στείλεις μέσω SMS ή Email. Έτσι, η λειτουργία της επιχείρησης σου αλλά και των συνεργατών σου, γίνεται πιο βιώσιμη.

Πως μπορώ να το αποκτήσω;

Για την Cloud Ταμειακή, απαιτείται να έχεις λογαριασμό στο Oxygen. Αν σε ενδιαφέρει κάποιο από τα πακέτα cloud ταμειακής, και θες να μάθεις περισσότερα, μπορείς να μας καλέσεις στο 2152154433 καθημερινά 09:00-17:00 και θα σε κατευθύνουμε να επιλέξεις το κατάλληλο πακέτο για την επιχείρηση σου.

Η τηλεφωνική υποστήριξη του Oxygen Pelatologio, είναι ενταλώς Δωρεάν και πάντα θα υπάρχει ένας συνάδελφος άμεσα διαθέσιμος να σε εξυπηρετήσει.

Είσαι δικαιούχος για το Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Μπορείς να την αποκτήσεις!

Εάν είσαι δικαιούχος για το Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού Πρόγραμμα I ή ΙΙΙ «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μπορείς αποκτήσεις τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένου και της Cloud Ταμειακής με έκπτωση 90% για τα επόμενα 3 χρόνια, με ένα ελάχιστο κόστος.

Μάθε εδώ πως μπορείς να το εξαργυρώσεις!

 


Κάνε δωρεάν δοκιμή για 30 ημέρες
 

Μάθε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες του Oxygen Pelatologio.