Είσαι δικαιούχος Voucher; Εξαργύρωσε το έως 30/09

15/12/2022

Oxygen Pelatologio - Blog
15/12/2022

Με επιδότηση 90%, η επιχείρησή σου μπαίνει στον ψηφιακό κόσμο εύκολα & οικονομικά!

Έχεις εγκριθεί για το Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού ΜμΕ; Κάνε το βήμα και βάλε την επιχείρηση σου στην ψηφιακή εποχή! Το πρόγραμμα είναι μέρος της δράσης Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Το συνολικό χρηματικό ποσό με το οποίο θα χρηματοδοτηθούν 100.000 μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανέρχεται στα 180 εκατ. ευρώ. Στόχος είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των ΜμΕ σε διάφορους κλάδους της οικονομίας.

Τι προσφέρει το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ, προσφέρει Voucher που καλύπτει 90% στην ψηφιακή αναβάθμιση της επιχείρησης σου. Ξεκινάει από 900€ έως 18.000€ για αγορά ψηφιακών εργαλείων με βάση το μέγεθος της επιχείρησης.

Η επιδότηση προσφέρεται με τη μορφή voucher (ηλεκτρονικών επιταγών) για αγορά προϊόντων και υπηρεσιών από προμηθευτές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το Oxygen Pelatologio είναι εγκεκριμένος προμηθευτής και πιστοποιημένος πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ. Αν εξαργυρώσεις το Voucher μπορείς να αποκτήσεις συνδρομή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης για τα επόμενα 3 χρόνια.

Βρες την ιδανική λύση για τις ανάγκες σου

Το Voucher μπορεί να εξοφληθεί για να:

  • Εκσυγχρονίσεις την παραγωγική, εμπορική και διοικητική λειτουργία της επιχείρησης σου.
  • Αναβαθμίσεις τον τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας με εργαζόμενους, πελάτες και προμηθευτές.
  • Αναβαθμίσεις τον τρόπο τιμολόγησης και οργάνωσης της επιχείρησης σου.
  • Ψηφιοποιήσεις τις ηλεκτρονικές συναλλαγές με πελάτες και συνεργάτες, όπως λύσεις e-commerce.

Στο Oxygen Pelatologio, μπορείς να μας πεις τις ανάγκες σου και εμείς να σε κατευθύνουμε σωστά προκειμένου να επιλέξεις τις κατάλληλες υπηρεσίες ανάμεσα σε συστήματα ηλεκτρονικής τιμολόγησης, εμπορικής διαχείρισης και ERP, κ.α.

Πως γίνεται η εξαργύρωση;

Εφόσον έχει εγκριθεί η αίτησή σoυ, λαμβάνεις voucher για το 90% της επένδυσής σου. Επικοινώνησε μαζί μας για να βρούμε μαζί τις ανάγκες της επιχείρησης σου. Με την έκδοση του voucher, επίλεξε τις λύσεις της Oxygen που σε ενδιαφέρουν, και θα λάβεις επιβεβαίωση μέσω SMS για την δέσμευσή του. Μετά το επιβεβαιωτικό SMS, η παραγγελία ολοκληρώνεται με την εξόφληση του ποσού της συμμετοχής σου (10% του συνολικού καθαρού ποσού συν το ΦΠΑ 24%).

Συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας εδώ και ένας συνάδελφος θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου για περισσότερες πληροφορίες.


Φόρμα επικοινωνίας
 

Μάθε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες του Oxygen Pelatologio.