5 λόγοι γιατί χρειάζεσαι το OXYGEN

14/11/2022

Oxygen Pelatologio - Blog
14/11/2022

Η ψηφιακή εποχή είναι εδώ! Καθημερινά οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις έχουν νέους κανονισμούς και ενημερώσεις να ακολουθήσουν σχετικα με την ηλεκτρονική τιμολόγηση και την διαχείρισης της επιχείρησης τους. Το OXYGEN Pelatologio προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που λύνουν τα χέρια κάθε επαγγελματία.

1. Ολοκληρωμένο εμπορικό πακέτο ERP

Το OXYGEN αποτελεί το ολοκληρωμένο εμπορικό πακέτο ERP το οποίο θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης σου και το οποίο περιλαμβάνει το σύνολο των δυνατοτήτων όπως προσφορές, παραγγελίες, τιμολόγια, δελτία αποστολής/παραλαβής, διαχείριση αποθήκης, έσοδα, έξοδα, διαχείριση εργασιών, πρόσβαση λογιστή, σύνδεση με WooCommerce, πολλαπλούς χρήστες, payment links, πληρωμές με κάρτα των παραστατικών και αυτόματη έκδοση απόδειξης πληρωμής καθώς και πολλές ακόμα λειτουργίες.

2. Cloud Ταμειακή μηχανή στο κινητό, στο tablet, στον υπολογιστή σας

cloud ταμειακή oxygen

Νόμιμες αποδείξεις λιανικής με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο και χρεώστε ανέπαφα κάρτες μόνο με το Smartphone σας. 

Cloud ταμειακή της OXYGEN:

✓ Χωρίς εγκατάσταση

✓ Χωρίς ημερήσιο Ζ

✓ Πολλαπλές ταμειακές-υποκαταστήματα

✓ QRCode/myData

✓ Εκτύπωση & αποστολή

✓ Πληρωμή online

 

3. Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και Online Πληρωμές σε μια πλατφόρμα

Αυτόματη αποστολή link πληρωμής για άμεση εξόφληση από τους πελάτες σας και λάβετε πληρωμές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Αυτές θα εμφανιστούν αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο μέσα στο Oxygen Pelatologio. Η εφαρμογή θα εκδώσει αυτόματα απόδειξη είσπραξης και θα εξοφληθούν αυτόματα τα ανάλογα παραστατικά χωρίς να κάνετε τίποτα απολύτως.

4. Η ολοκληρωμένη λύση για χονδρική και λιανική

Για πρώτη φορά σε μια ενιαία πλατφόρμα τιμολόγια, αποδείξεις λιανικής, cloud ταμειακή μηχανή, έσοδα-έξοδα, χρέωση καρτών, οργάνωση αποθήκης, οργάνωση υποχρεώσεων και δελτία μεταφοράς. Με το Oxygen έχετε μια συνολική λύση διαχείρισης της επιχείρησης σας μέσα από ένα εύχρηστο και κατανοητό περιβάλλον το οποίο υποστηρίζει όλη την εμπορική διαδικασία μιας μικρομεσαίας επιχείρησης από τη διακίνηση αγαθών, την οργάνωση της αποθήκης μέχρι την πώληση και την είσπραξη με κάρτα από απόσταση.

5. Δωρεάν και κορυφαία τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών

oxygen pelatologio

Δεν υπάρχουν κρυμμένα κόστη και μικρά γράμματα. Με κάθε πακέτο ηλεκτρονικής τιμολόγησης περιλαμβάνεται πραγματική και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη από μια εξειδικευμένη ομάδα που παραμένει δίπλα σας κάθε στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με το ενσωματωμένο σύστημα επικοινωνίας με προτεραιότητα και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τη καλύτερη λύση στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Η ομάδα μας απαντάει ετησίως περισσότερα από 15.000 αιτήματα τεχνικής υποστήριξης και μαζί σας βελτιώνουμε καθημερινά τις υπηρεσίας μας.


Κάνε δωρεάν δοκιμή για 30 ημέρες
 

Μάθε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες του Oxygen Pelatologio.