Μεταβείτε στο μέλλον της ηλεκτρονικής τιμολόγησης εύκολα!

12/09/2023

Oxygen Pelatologio - Blog
12/09/2023

Η ψηφιακή εποχή έχει επηρεάσει σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις εκτελούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Πιο συγκεκριμένα, σε θέματα που αφορούν τα παραστατικά, έχει ξεκινήσει ο πλήρης ψηφιακός μετασχηματισμός και ο περιορισμός των έντυπων εκδόσεων.

Με την Oxygen μπορείτε να εκδίδετε τιμολόγια και αποδείξεις online και να διαχειρίζεστε τις υποχρεώσεις σας μέσω της εφαρμογής Oxygen Pelatologio εύκολα και γρήγορα. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να καλύψετε τις απαιτήσεις σας είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε μικρομεσαία επιχείρηση.

Η Oxygen προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση την οποία χρησιμοποιούν σήμερα χιλιάδες επαγγελματίες σε καθημερινή βάση. Από την οργάνωση των υποχρεώσεων σας, τη δημιουργία προσφορών, την ηλεκτρονική τιμολόγηση, τη διαχείριση των εσόδων και των εξόδων, την διαχείριση του προσωπικού (OxygenHR), τις online πληρωμές (Online Payments) σας μέχρι και τη χρέωση καρτών χωρίς επιπλέον POS, η Oxygen καλύπτει ολοκληρωτικά τις ανάγκες της επιχείρησή σας.

Έντυπα vs Ψηφιακά τιμολόγια

Το τέλος στα χειρόγραφα τιμολόγια ξεκίνησε σταδιακά από το 2021, και σήμερα η έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων αποτελεί υποχρέωση όλων των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών. Όλες οι επιχειρήσεις είναι υπόχρεες να διαβιβάζουν ηλεκτρονικά στην ΑΑΔΕ τα λογιστικά τους στοιχεία, ανεξάρτητα από την μέθοδο με την οποία έχουν εκδοθεί. Η μετάβαση από τα έντυπα στα ψηφιακά τιμολόγια έχει επανασχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διαχειρίζεστε τις οικονομικές σας διαδικασίες.

Διαχείριση προσωπικού και ψηφιακή κάρτα εργασίας

Το επόμενο βήμα για όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις είναι η υιοθέτηση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και ενός συστήματος διαχείρισης του προσωπικού εύκολα και γρήγορα. Πιο συγκεκριμένα, με το OxygenHR, μπορείτε πλέον να διαχειρίζεστε τα ωράρια, τις άδειες, τα ρεπό, τα αιτήματα και γενικότερα όλο το προφίλ των εργαζομένων σας μέσα από μία μόνο πλατφόρμα. Ακόμη, η διασύνδεση με το Εργάνη 2.0 και το myErgani καθιστά χρήσιμη την νέα cloud λειτουργία της Oxygen, καθώς διευκολύνει σε μεγάλο ποσοστό εργοδότες και εργαζόμενους.

Online εισπράξεις από τον πελάτη

Μπορείτε πλέον να εισπράττετε πληρωμές απευθείας από τους πελάτες σας μέσω online μηχανισμών πληρωμών όπως είναι το Oxygen Payments, υπηρεσία η οποία ενεργοποιείται σε λιγότερο από 1 λεπτό. Η λειτουργία αυτή εξαλείφει την ανάγκη για μεσάζοντες και επιτρέπει την άμεση και ασφαλή ροή των πληρωμών. Η δυνατότητα online είσπραξης βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη και μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για την εξόφληση των τιμολογίων. Τα χρήματα εμφανίζονται στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών.

Διαχείριση πελατολογίου και υποχρεώσεων

Το Oxygen Pelatologio αποτελεί μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη γενικότερη διαχείριση της επιχειρηματικής σας καθημερινότητας. Διαθέτει προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης του πελατολογίου σας, καταγραφής καθημερινών τηλεφωνημάτων, σημειώσεων, ραντεβού & εργασιών. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να ομαδοποιείτε και να ταξινομείτε διάφορες εργασίες με ένα μόνο click, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την οργανωτικότητά σας.

Δωρεάν Τηλεφωνική Υποστήριξη

Η ομάδα μας απαντάει ετησίως σε περισσότερα από 15.000 αιτήματα τεχνικής υποστήριξης, επιδιώκοντας πάντα την βελτίωση των υπηρεσιών της. Ανεξάρτητα από το πακέτο το οποίο θα επιλέξετε, θα έχετε δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη από την εξειδικευμένη ομάδα μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 215 215 4433, και εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τη βέλτιστη δυνατή λύση στο συντομότερο χρονικό διάστημα.


Δωρεάν δοκιμή & εγγραφή για 30 ημέρες
 

Μάθε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες του Oxygen Pelatologio.