Είστε δικηγόρος; Λύσεις τιμολόγησης και οργάνωσης

01/08/2023

Oxygen Pelatologio - Blog
01/08/2023

Η εποχή της ψηφιοποίησης έχει επιφέρει αλλαγές σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου που διεξάγετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα ως επαγγελματίες δικηγόροι. Πιο συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική τιμολόγηση έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που διαχειρίζεστε, δημιουργείτε και εκδίδετε τιμολόγια και αποδείξεις στους πελάτες σας.

Χρησιμοποιώντας την Oxygen, την ολοκληρωμένη λύση, μπορείτε να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες του δικηγορικού σας γραφείου σε θέματα που αφορούν την ηλεκτρονική τιμολόγηση, τη διαχείριση εσόδων και εξόδων, καθώς και την οργάνωση των ραντεβού σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Έχετε την δυνατότητα να εκδίδετε αποδείξεις και τιμολόγια μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον, με ελάχιστο χρόνο από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεστε.

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα χρέωσης καρτών (χρεωστικές και πιστωτικές) μέσω της πλατφόρμας, με link πληρωμής για άμεση εξόφληση οφειλών από τους πελάτες σας. Μέσω του Oxygen Payments, μπορείτε να ορίσετε ποια τιμολόγια θα εξοφληθούν online, τα ποσά καθως και η λήψη προκαταβολών για μερική εξόφληση από τους πελάτες σας.

Μπορείτε να συνδεθείτε από υπολογιστή, κινητό ή τάμπλετ, από οποιοδήποτε μέρος επιθυμείτε, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση ή επιπλέον εξοπλισμός.

Τι επιπλέον λειτουργίες προσφέρει η Oxygen σε δικηγόρους;

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Oxygen για δικηγόρους είναι η δυνατότητα για αυτόματο υπολογισμό φόρων και κρατήσεων. Μπορείτε να υπολογίζετε αυτόματα τις κρατήσεις, τις παρακρατήσεις και τα χαρτόσημα στα παραστατικά σας, καθώς και το ποσό κρατήσεων βάση γραμματίου προκαταβολής ΔΣΑ. Με το Oxygen Pelatologio απλοποιούνται οι καθημερινές διαδικασίες, εξοικονομείται χρόνος και μειώνονται τα λάθη.

Ακόμη, μετά την εγγραφή σας, η Oxygen θα σας αποστείλει ένα αναλυτικό PDF ειδικά διαμορφωμένο για δικηγόρους και δικηγορικά γραφεία με λεπτομέρειες σχετικές με την χρήση της εφαρμογής.

Πώς μπορώ να αποκτήσω το Oxygen Pelatologio;

Το διαμορφωμένο πακέτο για δικηγόρους για παροχή υπηρεσιών, προσφέρει εύκολη ηλεκτρονική τιμολόγηση, χωρίς εγκατάσταση, με αναλυτικό αρχείο πελατών και αυτόματο υπολογισμό φόρων και κρατήσεων.

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να καλέσετε στο + 30 215 215 4433 ώστε να σας εξυπηρετήσει ένας εξειδικευμένος συνάδελφος από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης.


Δωρεάν δοκιμή & εγγραφή για 30 ημέρες
 

Μάθε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες του Oxygen Pelatologio.