Ολοκληρωμένες λύσεις ERP & cloud ταμειακής

05/07/2023

Oxygen Pelatologio - Blog
05/07/2023


Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τομείς της ελληνικής οικονομίας, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικά σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης και εισροής εσόδων για τη χώρα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στην αναδόμηση των τοπικών κοινοτήτων. Στην ψηφιακή εποχή, η χρήση σύγχρονων τεχνολογιών είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Σε αυτό το πλαίσιο, οι σύγχρονες λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης/ERP και cloud ταμειακής της Oxygen αποτελούν δύο πολύ σημαντικά εργαλεία για ξενοδοχεία/καταλύματα και για τον τουριστικό κλάδο γενικότερα.

Αποτελεσματική διαχείριση ξενοδοχείων και καταλυμάτων με το Oxygen Pelatologio

Με το σύστημα ERP της Oxygen μπορείτε να οργανώνετε και να διαχειρίζεστε όλες τις λειτουργίες μιας ξενοδοχειακής μονάδας από μία μόνο πλατφόρμα. Στην περίπτωση του τουρισμού, μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα στη διαχείριση των αποθεμάτων, στην παρακολούθηση των οικονομικών στοιχείων και στην συνολική αποτύπωση των δεδομένων των πελατών αλλά και να διαχειρίζεστε πλήρως το προσωπικό σας.

Οφέλη της cloud ταμειακής της Oxygen 

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η λύση της cloud ταμειακής της Oxygen. Πρόκειται για μια ευέλικτη εφαρμογή μέσω της οποίας η έκδοση νόμιμων αποδείξεων λιανικής και η αποστολή τους στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Με τον τρόπο αυτό τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της τιμολόγησης και χρέωσης καρτών από διαφορετικά σημεία εντός του χώρου του ξενοδοχείου, με την χρήση ενός απλού smartphone ή tablet.

Σύγχρονες λύσεις ERP για τον τουριστικό κλάδο

Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς να απαιτείται κάποια εγκατάσταση στον υπολογιστή τους. Αυτό επιτρέπει στο προσωπικό των ξενοδοχείων να έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένες πληροφορίες και εργαλεία, ανεξάρτητα από την τοποθεσία του. Επιπλέον, η εφαρμογή της Oxygen έχει το πλεονέκτημα της αμεσότητας και της ακρίβειας, καθώς εξασφαλίζει μια αξιόπιστη καταγραφή των συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του ξενοδοχείου.

Στον τουριστικό κλάδο, οι λύσεις της Oxygen προσφέρουν νέες δυνατότητες και βελτιώσεις σε ξενοδοχεία και καταλύματα, επιτρέποντας την αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρηματικών τους διεργασιών και την συνολική τους ανάπτυξη.

Γρήγορες πληρωμές με Oxygen Payments

Με την υπηρεσία Oxygen Payments μπορείτε να δέχεστε πληρωμές με κάρτα σε 1 μόλις λεπτό, δημιουργώντας link πληρωμής προς τους πελάτες σας, εύκολα και γρήγορα και μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, ενημερώνεται αυτόματα η καρτέλα του πελάτη. Με τον τρόπο αυτό έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε προκαταβολές για κρατήσεις ή πληρωμές δωματίων, προωθώντας απλώς τον σύνδεσμο πληρωμής στους πελάτες σας με SMS, email, ή Viber.


Κάνε δωρεάν δοκιμή για 30 ημέρες
 

Μάθε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες του Oxygen Pelatologio.