Ηλεκτρονική τιμολόγηση για νέες επιχειρήσεις -80%

02/06/2023

Oxygen Pelatologio - Blog
02/06/2023

Είσαι νέος επιχειρηματίας και ίδρυσες την δική σου επιχείρηση; Στην Oxygen στεκόμαστε δίπλα στις νεοσύστατες επιχειρήσεις προσφέροντας έκπτωση -80% σε όλα τα ERP πακέτα μας. 

Σήμερα, οι νεοφυείς επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες έρχονται αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις, μία εκ των οποίων είναι η αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών τους. Η cloud πλατφόρμα του Oxygen Pelatologio είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες ηλεκτρονικής τιμολόγησης, οργάνωσης των εσόδων-εξόδων και διαχείρισης των υποχρεώσεών σου. Με τον τρόπο αυτόν, μπορείς να επικεντρωθείς στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής σου πορείας, ενώ εμείς μεριμνούμε για την ασφάλεια και την επαγγελματική υποστήριξη που χρειάζεσαι.

Μέσω της Oxygen, μπορείς να απλοποίησεις την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης σου καθώς προσφέρει:

 • Έκδοση αποδείξεων, τιμολογίων και δελτίων αποστολής
 • Ειδοποίηση πελατών για πληρωμές και οφειλές
 • Δημιουργία και αναζήτηση παραστατικών
 • Διαχείριση προϊόντων και αποθήκης, αυτόματος έλεγχος αποθέματος
 • Έσοδα-έξοδα
 • Λίστα υποχρεώσεων
 • Διαχείριση κλήσεων, κινήσεων πελατών και προμηθευτών

Η Oxygen, είναι Αδειοδοτημένος πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ, και αναλαμβάνει τη διασύνδεση με το myDATA σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας να απλοποιήσεις τις εσωτερικές διαδικασίες σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Είναι για μένα;

Εάν είσαι επιχειρηματίας που ξεκίνησες να δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά τον τελευταίο χρόνο, το Oxygen Pelatologio είναι εδώ για να βοηθήσει στα πρώτα σου βήματα με την ιδανική λύση που σε βοηθάει να εξοικονομείς χρόνο και χρήμα και να προσαρμοστείς ομαλά στην αγορά.

Μπορείς να αποκτήσεις έκπτωση -80% σε όλα τα ERP πακέτα μας, και να εξελίξεις την επιχείρησή σου μέσω της πιο ολοκληρωμένης πλατφόρμας.

Γιατί να επιλέξω Oxygen Pelatologio;

 • Ολοκληρωμένη λύση σε μια πλατφόρμα: Καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σου, από την ηλεκτρονική τιμολόγηση, τις online πληρωμές, την διαχείριση του προσωπικού, κ.α.
 • Φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα: Σχεδιασμένη με τρόπο απλό και εύκολο, απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες.
 • Ποικιλία και επεκτασιμότητα: Προσφέρουμε πολλά διαφορετικά πακέτα συνδρομών, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης. Τα πακέτα ERP μπορούν να επεκταθούν και να τροποποιηθούν σε βάθος χρόνου όσο αυξάνονται και οι ανάγκες της εταιρείας σου προκειμένου να συνεχίζεις να επωφελείσαι από τα προνόμια της Oxygen.
 • Ασφάλεια και υποστήριξη: Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια και εφαρμόζουμε μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
 • Τεχνική υποστήριξη: Παρέχουμε ολοκληρωμένη και δωρεάν τεχνική υποστήριξη για να σε βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την έκπτωση;

Η έκπτωση -80% ισχύει για όλα τα πακέτα ERP/Ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Μπορείς εύκολα να δοκιμάσεις την εφαρμογή δωρεάν για 30 ημέρες χωρίς καμία δέσμευση και έπειτα να επιλέξεις το κατάλληλο πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σου.


Κάνε εγγραφή δωρεάν
 

Μάθε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες του Oxygen Pelatologio.